Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordul felnőtteknél,hogy...

Előfordul felnőtteknél,hogy néha vonalkódos az alsónemű?

Figyelt kérdés
nem törlik ki rendesen?

nov. 24. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
9# Olyankor szerintem az a gond, hogy nem jött ki rendesen az egész kaki, és a vége bent maradt. Velem is előfordul ritkán, de én ki tudom törölni annyira, hogy előbb-utóbb tiszta lesz, de ilyenkor az van, hogy napközben, amikor pisilésnél törlök, olyankor is szoktam feneket is törölni, hogy fixen sehol ne maradjon pisicsepp, és akkor néha kicsit sárgás ott is a papír. (Pedig eleve zuhanyzom is kaki után, reggeli rutinban ez a sorrend.) Mondjuk vonalkódos még nem lett ettől a bugyim, csak gondolom ha nem tudtad rendesen kinyomni az egészet, akkor napközben valami még kiszivárog.
nov. 24. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
39%

#2:

Igen, téged láttunk is az Állatkertben a majomházban, de az üvegen belül voltál. 😃

nov. 24. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
Férfiaknál biztos, nők meg általában használnak tisztasági betétet.
nov. 25. 00:49
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Amiota Malajziaban elek, azota nem. Banalis oka van, itt nincs WC papir, hanem egy slag log a WC mellett, ami seggmosasra van kitalalva.

40F truecel

nov. 25. 02:09
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Hogy lehet nem kitorolni rendesen? Addig torlom amig tiszta nem lesz a wc papir
nov. 25. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!