Hord még valaki fecske alsónadrágot? Nem cikiznek a kollégák?
28 éves vagyok és kizárólag fecske alsóneműt hordok.
Gimnáziumban engem is sokat bántottak érte, sokat b#ziztak. De mondtam nekik, hogyha ennyire érdekli őket a téma és ennyire nézik a bugyogómat, akkor valószínűleg nekik vannak valójában homoszexuális hajlamaik és így próbálják elrejteni az érzelmeiket.
Javaslom neked, hogy te is világosítsd fel őket. 2023-ban élünk, semmi baj, ha a dákóra áll a dákó, csak hagyjanak téged békén és ne így dolgozzák fel a homoszexuális érzelmeiket.
Én is totál buzeráns dolognak tartom, ha egy férfi a másiknak az alsógatyáját stíröli. Kérdezd meg tőlük, ha zuhanyoznál is (tehát meztelen lennél), akkor a farkadat is szemrevételeznék?
Zavarba kell hozni az ilyen tuskókat!
Vagy mondj nekik olyat, hogy csak egyet hordasz, de azt egész évben. Tegnap kicsit hasmenésed volt, ha figyelmesen nézi a fenekedet középen, talán meglátja a barna vonalkódot.
Én szegecses bőrtangában járok az irodában, amit a pókháló mintás harisnyámra húzok.
Egy rőtszakállú 47 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!