Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hord még valaki fecske alsónad...

Hord még valaki fecske alsónadrágot? Nem cikiznek a kollégák?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen én hordok csak, pedig apámmal korabeli munkatársaim vannak és viccet csinálnak belölem. Mostanában többször válaltam másik műszakot és mindenki megmosolyog ott is. Kezdem cikinek érezni hogy csak én hordok. Azt hittem suli után idősebbek között ez már nem lesz téma. 22f

2023. febr. 7. 17:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi hogy derül ki?
2023. febr. 7. 17:50
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom közös az öltöző, műszak után zuhanyoznak, öltöznek
2023. febr. 7. 17:53
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én hordok, de nem mutogatom a kollégáknak. XD Elég nevetséges ezért cikizni valakit.
2023. febr. 7. 17:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

28 éves vagyok és kizárólag fecske alsóneműt hordok.

Gimnáziumban engem is sokat bántottak érte, sokat b#ziztak. De mondtam nekik, hogyha ennyire érdekli őket a téma és ennyire nézik a bugyogómat, akkor valószínűleg nekik vannak valójában homoszexuális hajlamaik és így próbálják elrejteni az érzelmeiket.

Javaslom neked, hogy te is világosítsd fel őket. 2023-ban élünk, semmi baj, ha a dákóra áll a dákó, csak hagyjanak téged békén és ne így dolgozzák fel a homoszexuális érzelmeiket.

2023. febr. 7. 18:06
 5/22 anonim válasza:
100%
Félre ne érts nem vagyok ellened, de mivel nagy a korkülönbség, nem lehet hogy csak egy kisfiúnak tartanak még?
2023. febr. 7. 18:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is totál buzeráns dolognak tartom, ha egy férfi a másiknak az alsógatyáját stíröli. Kérdezd meg tőlük, ha zuhanyoznál is (tehát meztelen lennél), akkor a farkadat is szemrevételeznék?

Zavarba kell hozni az ilyen tuskókat!

Vagy mondj nekik olyat, hogy csak egyet hordasz, de azt egész évben. Tegnap kicsit hasmenésed volt, ha figyelmesen nézi a fenekedet középen, talán meglátja a barna vonalkódot.

2023. febr. 7. 19:00
 7/22 anonim ***** válasza:
40%

Én szegecses bőrtangában járok az irodában, amit a pókháló mintás harisnyámra húzok.

Egy rőtszakállú 47 éves férfi

2023. febr. 7. 19:23
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Én veréb gatyát hordok.
2023. febr. 7. 20:46
 9/22 anonim ***** válasza:
A nagyapám. Neki oldalt megkötős van.
2023. febr. 7. 20:47
 10/22 anonim ***** válasza:
7%
Senki nem hord egyszerüen ki ment a divatbol meg a filmekben se hord senki ilyet.Meg igy magadbol csinálsz célpontot ha csak te hordod persze hogy, cikiznek.Nem azt mondom hogy, mindig követni kel a többieket de ez csak egy kicsi ruha darab nem cigi,alkohol.
2023. febr. 7. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!