Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hord még valaki fecske alsónad...

Hord még valaki fecske alsónadrágot? Nem cikiznek a kollégák?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen én hordok csak, pedig apámmal korabeli munkatársaim vannak és viccet csinálnak belölem. Mostanában többször válaltam másik műszakot és mindenki megmosolyog ott is. Kezdem cikinek érezni hogy csak én hordok. Azt hittem suli után idősebbek között ez már nem lesz téma. 22f

2023. febr. 7. 17:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én ilyet hordok. Nem szeretem az ettől hosszabbat. Meleg, zavar a farmer alatt.

[link]

2023. aug. 19. 14:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Jobb a fecske, kivéve ha randira megy az ember. Nyáron nem olyan meleg, és a legtöbb boxer lefelé szorítja a herét, ami pont rossz neki. Olyan 25-30 éves korig OK a boxer, utána meg már otthonra mindegy, hogy melyik lesz vonalkódos. Home office-ben nem cikizek érte. Ha cikiznének, vennék boxert és kinyalhatnák a boxeres popómat.
2023. aug. 23. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!