Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hord még valaki fecske alsónad...

Hord még valaki fecske alsónadrágot? Nem cikiznek a kollégák?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen én hordok csak, pedig apámmal korabeli munkatársaim vannak és viccet csinálnak belölem. Mostanában többször válaltam másik műszakot és mindenki megmosolyog ott is. Kezdem cikinek érezni hogy csak én hordok. Azt hittem suli után idősebbek között ez már nem lesz téma. 22f

2023. febr. 7. 17:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#10, de ha a fecske a kényelmes, akkor miért szenvedjek a többiek miatt? Nekem bokszerben kisúrlódik a combnál, kényelmetlen, hogy fityeg a fityegő. Sokkal jobban szeretem, ha stabilan ott van magának fecske alsógatyában. Plusz, ha "méretváltozás" következne be, akkor a fecske alsógatya kordában tartja a tüzérséget.
2023. febr. 7. 23:00
 12/22 anonim válasza:
100%

Nagy tévedés, hogy nem hord senki fecske alsónadrágot! Én is azt hordok mert az a kényelmesebb nekem. A boxeralsó divat. A díva tok jönnek-mennek.

Alsóneműt mindenkinek olyat kell hordani, amiben jól érzi magát. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mi van alul, azért is ALSÓNEMŰ, mert nem mutogatja az ember. Aki azt lesi az öltözőben, hogy ki milyen gatyeszt hord, annál nagy baj lehet.

2023. febr. 8. 07:14
 13/22 A kérdező kommentje:
Mindíg is csak fecske szabásút hordtam nem hiszem hogy leváltanám ez miatt divatból. A sulibam is megkaptam a magamét, azt gondoltam munkahelyen már békén hagyják az embert. Mivel nincs barátnőm és sokszor kemény a kisfickó valamint ilyen munkászöld kezeslábas overállban dolgozok előny hogy valami fogja és nem látják. Az öltözöben ez miatt sokan szűznek tartanak és azzal viccelődnek.
2023. febr. 8. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
fecskét hordok én is mert nagyon lóg a zacsim és az legalább tartja nem bújik ki. Azt hogy beszólongatnak meg lesz rom . Ja meg amióta letoltam előttük már nem cikiznek .
2023. febr. 8. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
:)
2023. febr. 8. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A mostani párom is fecskét hord. Mondta, hogy neki az kényelmes, tart, stb. Semmi gond nincs vele. Én is jobban szeretem a klasszikus bugyit a tangánál. Szóval, mások is hordanak.
2023. febr. 8. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
Egyedül a sumo birkozok hordanak már csak ilyet de ők is csak hagyomány miatt.
2023. febr. 8. 23:27
 18/22 anonim válasza:
100%
27 éves vagyok, én is fecskét hordok. Emlékszem, hogy az általános iskola alsó tagozatában a többi osztálytársam is mindig fecskében volt az öltözőben, ami az 5. osztályra megváltozott: alig ketten-hárman maradtunk olyanok, akik nem boxert hordtunk. Onnantól kezdve egészen a gimi végéig sokszor kaptam "vicceskedő" beszólást, sértegetést, amiért nem akartam boxert felvenni. Néhány hétig, sőt pár hónapig próbálkoztam egyébként vele, de egyszerűen nem volt kényelmes. Aztán most, az uszoda vagy az edzőterem öltözőjében egyre több embert – fiatalt is, időset is – látok fecskében, de persze a boxeresek így is többen vannak. Én azóta is úgy gondolom, mindenki maga döntse el, hogy miben érzi jól magát.
2023. febr. 20. 00:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan hordunk fecskét. Nem a nagypapasat de egy jó CK vagy Jpress nem hinném hogy gáz. Sose cikizett érte senki. Sőt, inkább haverok is azt jegyezték meg, hogy milyen nagy benne a csomag
2023. febr. 26. 10:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam hordani,nem nézegeti senki az öltözőben.Van homoszexuális kollégám is,akivel egy időben öltözünk,még ő sem fixírozza.Nem értem,milyen barmokkal vagy körbevéve.Ez gáz,ha felnőtt emberek ezzel foglalkoznak.
2023. márc. 19. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!