A marihuána tényleg ennyire népszerű es jelen van MINDENHOL, vagy csak én fogom ki állandóan a füves embereket?
Figyelt kérdés
Ismerőseitek körében sokan használják? Kezdem azt érezni, hogy az emberek, de legalábbis a fiatalabbak 80-90 %-ban használják, mert tök mindegy kivel, hol, hogyan ismerkedem össze, mindig kiderül a füvezés.2021. nov. 10. 14:38
21/41 anonim válasza:
Lepontozzalak? De akkor te is engem!!
22/41 anonim válasza:
Nem korai? Alig ismerlek.. 😀 de ha te keszenallsz akkor kezdem, lazulj el xD es ne stoppold
23/41 anonim válasza:
Nem hagylak titeket lepontozni, én a zöldet nyomom 😄
24/41 anonim válasza:
Egy igazi uriember vagy tesa 😀
25/41 anonim válasza:
22# látod nem volt korai,adom is tovább :P így kell ezt csinálni.
26/41 anonim válasza:
Lány vagyok de thx bro.
Rájöttem, hogy azért nyomják a pirosat, mert nem szeretik a zöldet☹️
27/41 anonim válasza:
Èn is lány vagyok xD igazából most nincs zöldem ès elèggè kène ezèrt bosszúból pirosat nyomkodok. 🤪
28/41 anonim válasza:
En ff vagyok es mindenkinek jut a zoldbol 😅
29/41 anonim válasza:
Na, gyorsan lepontoztam mindenkit, nehogy megártson valakinek a túl sok zöld.
30/41 anonim válasza:
Nekem is sokan csinálják a környezetemben, mondjuk én nem tapasztalom hogy lepukkant függők lennének. Sőt... :D Pl. mikor egy egyházi könyvtárban dolgoztam, ott is kiderült hogy kb. minden kolléga próbálta már. És itt 40-50 körüli vallásos könyvtárosokról beszélek.
Lepukkant emberek nem igazi füvet fognak venni, hanem herbált mert az olcsóbbér' üt nagyobbat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!