A marihuána tényleg ennyire népszerű es jelen van MINDENHOL, vagy csak én fogom ki állandóan a füves embereket?
Azert az arany joval kevesebb szerintem, de sajnos igen, eleg nepszeru. En is probaltam parszor anno, de nem szeretem, a szagat se. Nalam ez randizasnal kizaro ok, ha valaki rendszeres hasznalo, mert sajnos azok az ismeroseim, akik naponta szivnak, hogy is fogalmazzak... talan nincs is erre jo szo, de latom rajtuk a valtozast, negativ iranyba.
Tudom, most biztos jonni fognak a lepontozasok, hogy de nem is olyan karos, nem lehetsz fuggo, meg az alkohol rosszabb, stb stb. Egyik sem jobb a masiknal szerintem es de, igenis lehet valaki fuggo.
"Azt még hozzá kell tennem, hogy tapasztalataim alapján azok szívják, akik nem tudnak megbirkózni a mindennapi nehézségekkel, mentális problémáik vannak."
A napi söröcskéjét is ezért issza, aki issza.
Én alkalmanként szoktam, van olyan időszak, amikor napi szinten, de néha hónapokig eszembe sem jut. Nekem inkább az a probléma, hogy mindenki piál.
26 L
Ahogy #3 is írta, lehet látni az embereken a változást.
Randizásnál nálam is ugyanúgy kizáró ok.
Volt egy barátnőm, aki mindig is kitűnő tanuló volt, mindent megkapott, amit akart, ő azért csinálja, mert ettől érzi "menőnek" magát.
Ismerek olyat, aki elfüstölte már az agyát és olyan, mint egy egysejtű.
Nyáron volt, hogy nem tudtam szellőztetni, mert a szomszédoktól jött a szag.
Én is úgy látom, hogy egyre inkább jelen van mindenhol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!