Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A marihuána tényleg ennyire...

A marihuána tényleg ennyire népszerű es jelen van MINDENHOL, vagy csak én fogom ki állandóan a füves embereket?

Figyelt kérdés
Ismerőseitek körében sokan használják? Kezdem azt érezni, hogy az emberek, de legalábbis a fiatalabbak 80-90 %-ban használják, mert tök mindegy kivel, hol, hogyan ismerkedem össze, mindig kiderül a füvezés.
2021. nov. 10. 14:38
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
26%
Hát ez ilyen...engem akkor is megtalál ha külföldre megyek,senkit sem ismerek akkor tuti az első ember akivel összeakadok annál van valami. Ez baromság,hogy azok csinálják akik "mentális problèmákkal" küszködnek. Igazából mindenki aki szív tapasztalhatja,hogy az agyra milyen hatással van,hogy fejleszteni tudja azt.
2021. nov. 10. 15:19
 12/41 anonim ***** válasza:
26%
Az tuti. Mindenki sziv lassan
2021. nov. 10. 15:35
 13/41 anonim ***** válasza:
78%
Laggolnak a sok fűtől
2021. nov. 10. 15:41
 14/41 anonim ***** válasza:
28%

Én nem tudom miért van mindenki lepontozva, gondolom olyanok pontozzák le akiknek fogalmuk sincs mi az. Meg hogy miért baj az, ha valaki füvezik, sok ismerősöm csinálja nem szakadt emberek, dolgoznak, barátnőjük van, tanulnak élik az életüket, csak közben szívnak. Valaki hétvégente, valaki naponta, valaki alkalmanként. Én is szívtam mindennap régen, több évig, simán letettem, függőséget se okoz. Sokkal jobban teszik, mintha mondjuk piálnának mindennap, azzal tönkre basszák az életüket, én még nem láttam olyan, aki fűvel tönkretette volna az életét. Biztos vannak kivételek, de szerintem ez a ritka eset. Hollandiába se halnak bele a füvezésbe, fél Amerika legalizálta már, Svájc stb.

"Azt még hozzá kell tennem, hogy tapasztalataim alapján azok szívják, akik nem tudnak megbirkózni a mindennapi nehézségekkel, mentális problémáik vannak." Ez egy nettó baromság. Minek kommentelsz, ha nem értesz hozzá.

2021. nov. 10. 15:43
 15/41 anonim ***** válasza:
20%
Egyébként a legtöbben kinőnek belőle, családjuk lesz, nem érdekli már annyira őket, mégsem bánják meg azokat az éveket, mikor füveztek, és nem épültek le tőle.
2021. nov. 10. 15:45
 16/41 anonim ***** válasza:
36%
Csak kezdenek rajonni az emberek h nem az ordog muve.. Mertekkel hasznalva nincs vele gond. Legalabb nemvagy szarul masnap meg nem balhezol mint reszegen
2021. nov. 10. 15:47
 17/41 anonim ***** válasza:
30%
Miért kell lepontozni mindenkit, aki azt meri írni, hogy az ismeretségi körében nincs ilyen? :D
2021. nov. 10. 18:42
 18/41 anonim ***** válasza:
27%
Inkább azt pontozzák le, akik körében van.
2021. nov. 10. 19:17
 19/41 anonim ***** válasza:
55%

-Azt hittem már nem szívsz.

-Én is azt hittem…

Szerintem azok pontoznak akiknek fogalmuk sincs egyik tudatmódosító szerről sem és akik szerint a fű egyenes út a herkához. 😄

Szerintem pedig a világ jobb hely lenne, ha a sok begyöpösödött, szűk látókörű tekerne egy cigit és elgondolkodna, hogy valóban ez-e az a dolog, amit tiltani kell?! Körbe lehet nézni, hogy ki miket használ, milyen életet él 😄 ettől senki sem több vagy kevesebb. ✌🏼

2021. nov. 10. 20:26
 20/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem mindenkit lepontoznak. Be van allva mind xD En magamat is lepontoznam ha lehetne o.O
2021. nov. 10. 20:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!