A marihuána tényleg ennyire népszerű es jelen van MINDENHOL, vagy csak én fogom ki állandóan a füves embereket?
Én nem tudom miért van mindenki lepontozva, gondolom olyanok pontozzák le akiknek fogalmuk sincs mi az. Meg hogy miért baj az, ha valaki füvezik, sok ismerősöm csinálja nem szakadt emberek, dolgoznak, barátnőjük van, tanulnak élik az életüket, csak közben szívnak. Valaki hétvégente, valaki naponta, valaki alkalmanként. Én is szívtam mindennap régen, több évig, simán letettem, függőséget se okoz. Sokkal jobban teszik, mintha mondjuk piálnának mindennap, azzal tönkre basszák az életüket, én még nem láttam olyan, aki fűvel tönkretette volna az életét. Biztos vannak kivételek, de szerintem ez a ritka eset. Hollandiába se halnak bele a füvezésbe, fél Amerika legalizálta már, Svájc stb.
"Azt még hozzá kell tennem, hogy tapasztalataim alapján azok szívják, akik nem tudnak megbirkózni a mindennapi nehézségekkel, mentális problémáik vannak." Ez egy nettó baromság. Minek kommentelsz, ha nem értesz hozzá.
-Azt hittem már nem szívsz.
-Én is azt hittem…
Szerintem azok pontoznak akiknek fogalmuk sincs egyik tudatmódosító szerről sem és akik szerint a fű egyenes út a herkához. 😄
Szerintem pedig a világ jobb hely lenne, ha a sok begyöpösödött, szűk látókörű tekerne egy cigit és elgondolkodna, hogy valóban ez-e az a dolog, amit tiltani kell?! Körbe lehet nézni, hogy ki miket használ, milyen életet él 😄 ettől senki sem több vagy kevesebb. ✌🏼
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!