Mit szóljak be a lánynak ha megint az én páromat akarja csicskáztatni?
A tágabb baráti társaságunkba gyakran elviszem a párom. Az egyik lány, akivel nem vagyok olyan jóban, mindig mindenben a páromat kéri szívességre, pedig más férfiak is vannak a társaságban. Ráadásul nem is a csaj a vendéglátó, csak mindig van valami amit kitalál, hogy fontoskodjon.
Pl. Gyere, hozd ki velem a poharakat, segíts arrébb vinni, gyere le velem felhozni stb. stb.
Már mondtam neki, hogy hé, másokat is befoghat, nem kell mindig az én páromat ugráltatnia de csak pislog mint a hal, a hülye pasim, mint mindig mindenkinek, pedig rögtön ugrik.
Szerintem bejön neki a pasim, látom ahogy ránéz, egyértelmű, hogy miért mindig őt választja.
Már rászóltam páromra, hogy hagyja, maradjon a fenekén de szerinte ez csak alap udvariasság, hogy egy erősebb férfi segít egy nőnek.
Na, megyünk holnap is egy kabátos grillezésre, már előre látom mi lesz.
Mit szóljak be a csajnak, ha már megint az én pasimat rángatja?
Pároddal beszéld ezt meg, ha te szólsz, akkor rosszul jön ki a dolog. Féltékenynek mondanak el, legyintenek rád stb.
Egyértelmű, hogy zavaró lehet számodra és teljesen rendben van egy egészséges mértékig a féltékenység, bár itt az sincs szerintem.
Valamint nem, nem dugnak a hátad mögött biztosan. (nem vágom, hogy az itteni sok válaszadó milyen körökben mozog, de nem mindenki csal meg mindenkit)
Szerintem nem tudod, hogy mit jelent a csicskaztatas szo…
“Gyere, hozd ki velem a poharakat, segíts arrébb vinni, gyere le velem felhozni stb. stb.”
Nem azt keri, hogy ugraljon, vagy helyette csinalja meg, hanem segitseget ker olyanban, amit o i segitsegkent csinal masnak, hisz alapvetoen nem is o a hazigazda.
Kisse elszomorito, hogy ezt a masnak segitseget te mar csicskaztatasnak hivod, szimpatikus arc lehetsz…
(A parod meg veled ellentetben tudja, hogy attol, hogy valakihez vendegsegbe megy, a vendeg is segithet a hazigazdanak…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!