Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóljak be a lánynak ha...

Mit szóljak be a lánynak ha megint az én páromat akarja csicskáztatni?

Figyelt kérdés

A tágabb baráti társaságunkba gyakran elviszem a párom. Az egyik lány, akivel nem vagyok olyan jóban, mindig mindenben a páromat kéri szívességre, pedig más férfiak is vannak a társaságban. Ráadásul nem is a csaj a vendéglátó, csak mindig van valami amit kitalál, hogy fontoskodjon.

Pl. Gyere, hozd ki velem a poharakat, segíts arrébb vinni, gyere le velem felhozni stb. stb.

Már mondtam neki, hogy hé, másokat is befoghat, nem kell mindig az én páromat ugráltatnia de csak pislog mint a hal, a hülye pasim, mint mindig mindenkinek, pedig rögtön ugrik.

Szerintem bejön neki a pasim, látom ahogy ránéz, egyértelmű, hogy miért mindig őt választja.

Már rászóltam páromra, hogy hagyja, maradjon a fenekén de szerinte ez csak alap udvariasság, hogy egy erősebb férfi segít egy nőnek.

Na, megyünk holnap is egy kabátos grillezésre, már előre látom mi lesz.

Mit szóljak be a csajnak, ha már megint az én pasimat rángatja?

nov. 29. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Már rég kitudja mióta dugnak a hátad mögött.
nov. 29. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is együtt voltak már mielőtt ti ismertétek egymást és együtt lesznek amikor ti már szakítottatok is.
nov. 29. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem holnap már rendezhetsz is egy hármas beszélgetést.
nov. 29. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Pároddal beszéld ezt meg, ha te szólsz, akkor rosszul jön ki a dolog. Féltékenynek mondanak el, legyintenek rád stb.

Egyértelmű, hogy zavaró lehet számodra és teljesen rendben van egy egészséges mértékig a féltékenység, bár itt az sincs szerintem.

Valamint nem, nem dugnak a hátad mögött biztosan. (nem vágom, hogy az itteni sok válaszadó milyen körökben mozog, de nem mindenki csal meg mindenkit)

tegnapelőtt 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem tudod, hogy mit jelent a csicskaztatas szo…

“Gyere, hozd ki velem a poharakat, segíts arrébb vinni, gyere le velem felhozni stb. stb.”

Nem azt keri, hogy ugraljon, vagy helyette csinalja meg, hanem segitseget ker olyanban, amit o i segitsegkent csinal masnak, hisz alapvetoen nem is o a hazigazda.

Kisse elszomorito, hogy ezt a masnak segitseget te mar csicskaztatasnak hivod, szimpatikus arc lehetsz…

(A parod meg veled ellentetben tudja, hogy attol, hogy valakihez vendegsegbe megy, a vendeg is segithet a hazigazdanak…)

tegnap 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!