Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy élitek meg lelkileg hogy...

Hogy élitek meg lelkileg hogy nincs Facebook? Normális hogy teljesen ideges lettem emiatt és pánik szerű rohamom van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 19:03
1 2 3 4
 31/35 Metionin ***** válasza:
83%
Először megijedtem, hogy szar a net, ma még lett volna dolgom. Aztán láttam, hogy minden más bejön és megnyugodtam.
2021. okt. 4. 21:01
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem,nem normális dolog,ha ennyire befolyásol érzemileg egy közösségi oldal.Gondolj arra,hogy mikor még nem volt Fbook,akkor nem pánikoltál,és voltak emberi kapcsolataid,el tudtad érni azt akit el akartál,és fordítva.
2021. okt. 5. 09:15
 33/35 anonim ***** válasza:
#32 Akik itt írogatnak ilyen kérdéseket azok még nem éltek mikor nem volt Facebook.
2021. okt. 5. 10:25
 34/35 anonim ***** válasza:
#33: Csak hiszed. nekem idősebb ismerőseim is magukon kívül voltak. Tudod, amihez hozzászokik az ember, az hiányzik neki, akkor is, ha nem gyerekkorában ismerkedett meg vele.
2021. okt. 5. 11:03
 35/35 anonim ***** válasza:

Az meglehet,bár amit #34 ír,azt is el tudom hinni

2021. okt. 6. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!