Hogy élitek meg lelkileg hogy nincs Facebook? Normális hogy teljesen ideges lettem emiatt és pánik szerű rohamom van?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 19:03
31/35 Metionin válasza:
Először megijedtem, hogy szar a net, ma még lett volna dolgom. Aztán láttam, hogy minden más bejön és megnyugodtam.
32/35 anonim válasza:
Nem,nem normális dolog,ha ennyire befolyásol érzemileg egy közösségi oldal.Gondolj arra,hogy mikor még nem volt Fbook,akkor nem pánikoltál,és voltak emberi kapcsolataid,el tudtad érni azt akit el akartál,és fordítva.
33/35 anonim válasza:
#32 Akik itt írogatnak ilyen kérdéseket azok még nem éltek mikor nem volt Facebook.
34/35 anonim válasza:
#33: Csak hiszed. nekem idősebb ismerőseim is magukon kívül voltak. Tudod, amihez hozzászokik az ember, az hiányzik neki, akkor is, ha nem gyerekkorában ismerkedett meg vele.
35/35 anonim válasza:
Az meglehet,bár amit #34 ír,azt is el tudom hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!