Hogy élitek meg lelkileg hogy nincs Facebook? Normális hogy teljesen ideges lettem emiatt és pánik szerű rohamom van?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 19:03
21/35 anonim válasza:
19-es
Nem tudod felhívni őket telefonon?
23/35 anonim válasza:
#21 nem tudom, ugyanis a mi generációnk irtózik a telefonhívásoktól (20 évesek vagyunk). Konkrétan elégetnénk azokat az embereket, akik hívogatják egymást pötyörészés helyett, emiatt tilos megosztanunk egymás közt a telefonszámot. Nincs is meg egy haveromé sem és vica versa, senkinek nincs meg senkié mert tilos.
24/35 A kérdező kommentje:
15. az csak memóriából jön.. tehát nincs
2021. okt. 4. 19:33
26/35 anonim válasza:
Mert rossz a szerver?
Próbáld megnyitni
27/35 anonim válasza:
Megmondom őszíntén, engem bosszant, de a pánik szerű roham nem normális.
Néhány személyt leszámítva nem zavar ez így, mert egyéb oldalon, vagy smsben tudunk beszélni, de van aki nincs jelen máshol, és a számát sem tudom.
De az biztos, hogy ezentúl inkább megadom a számom/elkérem a másikét, ha napi szinten beszélünk.
28/35 anonim válasza:
Azt "lelkileg kell megélni", hogy egy ótvar netes alkalmazás pár óráig nem elérhető?! A világ megérett a pusztulásra.
29/35 anonim válasza:
Estig fel sem tűnt,különösebben nem érdekel.
Gyakorizom.
30/35 anonim válasza:
Én valami olyat hallottam, hogy végleg megszűnt, nem tudom mi igaz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!