Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy élitek meg lelkileg hogy...

Hogy élitek meg lelkileg hogy nincs Facebook? Normális hogy teljesen ideges lettem emiatt és pánik szerű rohamom van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 19:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy szar a netem a vodán, de aztán megtudtam, hogy csak a face szaraxik, de az meg nem hiányzik.
2021. okt. 4. 19:16
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
azta. Tényleg nem megy :D
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hittem szar a telón a netem, illetve, mikor gépre mentem akkor is szerver hiba.. Na mondom akkor itt vmi van.

Engem nem izgat hogy pár órára esetleg nincs fb,de azért fura. Én gépen is be szoktam lenni jelentezve,beszélek több emberrel,pörgetem a fb-ot,de feltalálom magamat szóval azért nem világ vége

14/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem hiányzik...
2021. okt. 4. 19:17
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálam bejön a Facebook, csak nem tudom a kommenteket olvasni és likeolni sem. Azt hittem, nálam van a gond.
2021. okt. 4. 19:17
 16/35 anonim ***** válasza:
59%
Én halalra unom magam így hogy nem tölt be se a facebook se messenger, beszélgetni se tudok..valami szörnyü
2021. okt. 4. 19:19
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
1x osztálykiránduláson csináltunk olyat, hogy kb. egy teljes napig nem volt net, telefon, nyilván közösségi média sem meg semmi. Egész nap beszélgettünk meg hülyéskedtünk, és semmi rendkívüli nem történt, mégis ha visszagondolok azokra az évre, akkor ez az a nap, amelyik valamiért nagyon megmaradt bennem. Akkor jöttem rá, hogy már nem is igazán figyelünk egymásra, úgyhogy nálam ez pont fordítva van. A közösségi média az egy kényszeresség, a tömeges magány színhelye, sztem egyáltalán nem természetes, és nekem épp ez az, ami szorongást okoz. Jobb lenne nélküle.
2021. okt. 4. 19:19
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lennék ki, ha tv nem lenne.

Engem az terel el, erre csak neha nézek ra..

2021. okt. 4. 19:20
 19/35 anonim ***** válasza:
89%
Én csak azért élem most meg katasztrófaként, mert csak ott tudok beszélni a szaktársaimmal és most nagyon kéne a segítségük egy pár feladathoz határidő előtt. Hát akkor úgy érzem nem fogok kapni.
2021. okt. 4. 19:21
 20/35 anonim ***** válasza:
84%
Először kétségbe estem, hogy már optikai net se jó, mi van?
2021. okt. 4. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!