Letiltották a facebook adatlapomat, mit tegyek? Normális válaszokat kérek.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Az a baj hogy nem sértettem meg a facebook alapelveit.
Ha beküldtem az okmányomat, vissza kapom valamikor? Nagyon fontos lenne, mert nem követtem el semmit.
#3 Ha jól értem lehet írni a magyar facebooknak? Esetleg linkelnéd nekem, mert sehol nem találok ilyent.
#4 Ha pl: jelentettek netán, vagy soha nem posztoltam, de beküldtem az okmányt vissza kapom?
Ha igen mikor? :/
Ez nem fog vigasztalni, nekem törölték az előző profilomat, nem volt fent fotó rólam és kevés ismerősöm volt. Érdekes módon az olyan képeket meg fent hagyják, amiket többen is jelentettek. Pl. volt olyan fotó amin megkötözött nők voltak pincében fellógatva és egy f..sz ezzel poénkodott ezt osztotta meg. És ezt nem vették le, ellenben engem meg sztem azért töröltek, mert azt hihették kamu profil?? Csomó tök beteg dolgot hagynak fent, agresszív felhasználókat..
Remélem sikerül valamit elérned.
#8 Hát bizakodó vagyok, még mindig azt írja hogy tiltva vagyok.
#9 Már beküldtem az okmányokat, a mainapig nem kapok választ. Nem tudom hogy feltörték- e vagy sem, de tanácstalan vagyok. Kerestem egy kapcsolati elérhetőséget, de nem találtam. Szánalmas hogy egy ekkora céggel nem lehet kapcsolatba lépni.
Egy példa: Jön a rendőr megbüntett 50.000 forintra, de nem indokolja meg hogy miért állított ki egy 50.000 forintos csekket. Magyarul nem indokolta meg. Ez egy példa a facebook esetében is. INDOKLÁS AZ NINCSEN. A kérdés márcsak az, hogy mik a lehetőségeim? Lehet jogi útra terelni az ügyet, hogy adják vissza a profilomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!