Letiltottak facebookról, de az illető feloldotta a tiltást, miért nem tudom bejelölni?
Most nem rosszindulatból mondom, de engem nagyon érdekelne az ilyen elborulás mögött mi zajlik le benned? Most komolyan...
Valaki letörölt, le is tilt, te meg fél év múlva észreveszed, hogy már nem vagy letiltva és megint "zaklatni" akarod? Az ilyeneknek mikor válik egyértelművé, hogy valaki nem kíváncsi rá és nem akar vele beszélgetni, nem akarja, hogy lásd a dolgait??? Gondolkozz már..
Gondolom nem véletlenül nem tudod bejelölni, még az is lehet, hogy a fb módosított valami funkciót megint..
Nálam már olyan is volt, hogy az a szerencsétlen szintén nem értett abból, hogy letöröltem, letiltottam. Erre mit csinál az elvetemült? Csinált még egy facebook profilt, és úgy fél-1 évre rá azon is, meg a 3.-on is bejelölt..
Nem normális az ilyen ember, az is biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!