Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy élitek meg lelkileg hogy...

Hogy élitek meg lelkileg hogy nincs Facebook? Normális hogy teljesen ideges lettem emiatt és pánik szerű rohamom van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 19:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de feltételezhetőleg nem vagy ezzel egyedül.
2021. okt. 4. 19:05
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Nekem csak az a bajom,hogy akkor most hol írok valakinek,akivel csak ott beszélek...

És nem korlátlanul hív telefonon,viszont inkább írni tud mint hívni messengeren is.

3/35 anonim ***** válasza:
89%
Eszre se vettem eddig... De le is szarom
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőmnek elmondanek valamit, ami valszeg szarul fog nekem alakulni.

De van aram, világítás, reve, szamitogep-offline játék, könyv, mas hobbieszkoz...nem igazan izgat.

2021. okt. 4. 19:07
 5/35 anonim ***** válasza:
97%
A Facebook csak egy weboldal, azon kívül is van élet. Szóval nem, nem normális.
2021. okt. 4. 19:08
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem a net szar, mert már normál térerőmél is csak a karika jött, le akartam mondani a netez a francba. De nem vészes hogy nincs fb, amúgy is csak pár elcsépelt témát látok már a vicces oldalakon is (Orbángyurcsányszüjjémán) és tele van verve az egêsz idegesítő, mozgó reklámokkal. Inkább szisszentek egy sört és beülünk a pezsgőfürdőbe.
2021. okt. 4. 19:09
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Majd megjavul.
2021. okt. 4. 19:11
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyi bajom van, hogy a sulis (végzős gimnazista vagyok) híreket ott küldi az osztályfőnök, és mostanában elég sok infót kapunk. Egyrészt ő sem tud írni, ha valami kiderül, másrészt, én sem látom, ha ő valamit ki tud írni valamit, esetleg valami fontosabb privátot küldenének nekem.

Egyébként csak a sulis infókat kapom facen, ami fontosabb, azon kívúl nem sűrűn használom.

2021. okt. 4. 19:12
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Nincs facebook?
2021. okt. 4. 19:13
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán érdekel. Azért remélem holnapra rendbe jön, mert a kedvenc kifőzdém napi menüjét csak ott tudom megnézni. De ha nem, legfeljebb kiautózok, vagy felhívom a tulajt.
2021. okt. 4. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!