Mit tegyek? Szeretném lelkileg segíteni is, de nagyon tetszik.14/L
Szerintem könnyű dolgod lesz. Nekem úgy tűnik, viszonylag nyitott a dologra.
Küldj neki egy-két kedves levelet, amelyben megdícséred, de ne vidd túlzásba! :)
Meg vegyél neki valami ajándékot, amit személyesen adsz oda. Ha kérdezi miért, akkor mondd meg, hogy azért, mert szeretnéd kimutatni, hogy tetszik neked, és szeretnéd elnyerni a bizalmát.
Ha Ő is viszonozza a kedvességet, akkor menjetek el randizni párszor. Utána ha még mindig tetszetek egymásnak, nem hiszem, hogy nemet mondana a járásra. :)
Hány éves a srác?
őőőőőő.......izéééé mi is van ma...ja kedd aha.
Szerintem ha tényleg szeretitek egymást, távolság, fájdalom, magány, háború, rosszakarók a szerelem közé nem állhat!
18 voltam, a barátnőm 15. 70km volt közöttünk, de minden hétvégét együtt töltöttünk. Pénteken jött, vasárnap ment.
Most több mint 4 és fél éve vagyunk együtt, és már több, mint 1 éve együtt élünk.
Meg lehet oldani sok mindent, csak kitartás kell hozzá.
Persze voltak nehéz pillanatok, szóval nagyon át kell gondolni a dolgot. Ha gondolod beszélhetünk róla, vagy ha bármilyen kérdésed van, akkor írj.
És én is tatabányai vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!