Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasi aki tetszik, lelkileg teljesen kikészít?
Nagyon tetszik egy fiú aki az osztályomba jár,de az az igazság hogy lelkileg totál kicsinált már. Régebben úgy tűnt hogy talán lehetne köztünk valami, de aztán mégse lett. Azóta viszont folyton szivat,fikázza a ruháimat a hajamat,írtó rondán beszél velem.Általába nem figyelek rá,néha visszaszólogatok de nemmegy olyan csípősen (pedig általába nagy szájú vagyok)totál leblokkolok a közelébe,néha semmi frappáns visszaszólás nem jut eszembe,és ez tuti attól van mert én egyszerűen imádom...tudom hogy hülyeség hogy hogy szerethetek egy ilyen fiút,de külsőleg annyira vonzódok hozzá hogy nagyon....viszont amiket mond rettentő bántó és már teljesen kikészültem,egyszer tuti megtörök előtte és elbőgöm magam. Mit tegyek? Tudom hogy nem kéne hogy tetszen de nemtudok mit csinálni,folyton látom így nem lehet elfelejteni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!