Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az a pasi lelkileg, főleg a szerelemben aki. milyen lehet az alábbiak alapján? Hűséges, családra vágyó, őszinte, megbízható, komoly gondolkodású, racionalista stb?
Számomra unalmas és sablonos. Kb minden mai fiatal ilyeneket szeret nem? Amúgy az unalmas ember azért jó, mert ritkábban fordul elő vele, hogy megcsal... Nincsenek kilengései (nem megcsalásra gondolok, hanem lelkileg inkább). Emiatt megbízható, tervezhetsz vele. Nekem ez egy kicsit olyan porcukros. És az jut róla eszembe, hogy sokan megjátszák a hűséges, szerető párt azért, hogy a külvilág számára jónak és sikeresnek tűnjenek. Visszafogják magukat és a párjukat úgy kezelik, mint egy édes kis játékmacit, ami szerintem méltatlan ugyanúgy, mintha visszaélne a testi erejével például.
Én nem bírnám ki egy ilyen emberrel szerintem. De lehet, hogy egyáltalán nem ilyen az illető, csak nekem ez jutott eszembe a leírásodról. Nem ismerem, lehet, hogy ha ismerném, akkor teljesen mást gondolnék róla, lehet, hogy pont az ellenkezőjét...
köszönöm, néha a kívülállók jobban átlátják a helyzetet, mert nem elfogultak, és okuk sincs direkt negatívan minősíteni másokat. Sokszor az első benyomás a nyerő, a többi csak ködösítés.
24/L
Ezek a tulajdonságok szerintem nem mérvadóak,talán csak a sok meló.
Nézd meg a fürdőszobáját!Na az már sokkal többet árul el egy emberről.
Amúgy nem semmi, hogy az első szerint unalmas, hogy nem csalják meg.... tényleg elkurvult a világ.
Unalmas??? Mégis, mi mást lehetne várni egy embertől? Mondjuk én a tulajdonságokat díjazom, azt, hogy mit szeret, az más kérdés. Persze az is árulkodik, de a fentebbiek a lényegek.
Persze azt, hogy milyen lehet szerelemben, nehéz meghatározni, vele kell együtt lenni, hogy megtapasztald.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!