Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lehet az a pasi lelkile...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az a pasi lelkileg, főleg a szerelemben aki. milyen lehet az alábbiak alapján? Hűséges, családra vágyó, őszinte, megbízható, komoly gondolkodású, racionalista stb?

Figyelt kérdés
Aki szeret gitározni, x boxon játszani, kosarazni, zenében a rock és a jazz a nyerő, kedveli a japánokat, a horrort és a vígjátékokat, a misztikus műsorokat, és egész napja abból áll hogy melózik, alszik, kedvesével van ha lehet, játszik, néha haverokkal sörözik.
2010. nov. 6. 02:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

,,Amúgy nem semmi, hogy az első szerint unalmas, hogy nem csalják meg.... tényleg elkurvult a világ."

Légy szíves, olvasd már el még egyszer, hogy mit írtam: nem a megcsalásra gondoltam, és ezt ki is hangsúlyoztam.

Arra gondoltam, hogy szerintem olyan nincsen, hogy egy embernek nincsenek jobb-rosszabb napjai vagy nem él meg olyan dolgokat, amik miatt változik a szemlélete/hozzáállása. Ez a kérdéshez írt leírásból nem derült ki - vagyis az, hogy az illető él-e lelki életet, vannak-e örömei, bánatai, mitől érzi magát jól, mitől lesz ideges, mit csinál, ha kudarcot vall valamiben... Ezek azok, amik szerintem egy kapcsolatot inkább próbára tesznek. A szabadidő tartalmas eltöltése a kellemesebbik oldal, és nagyon jó lenne, ha két ember összeillőségét csak az határozná meg, hogy ki hogy szereti tölteni az idejét. Ezek is fontos dolgok, hiszen két nagyon különböző ember nehezen jönne ki. Pl. az egyik otthon szeret számítógépezni, a másik meg táncolni menne a hétvégén. De ezen kívül még csomó minden van, ebből nem derül ki, hogy pl. hogyan reagál valaki konfliktusokra például...

2010. nov. 8. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért találom unalmasnak, mert mostanában ez a divat, és nagyon sok embernek ugyanezek a passziói. Japánok, gitár, kosárlabda, horrorfilmek. Ezek olyan tinis dolgok, amiket ha csinálsz, akkor beállhatsz a sorba a menők közé. Vagyis a lényeg, hogy elfogadottá tegyenek, valójában nem őszinte érdeklődésből fakadnak. De egyébként simán lehet, hogy tévedek, csak ugye nem ismerem az illetőt.

Bocsánat, amúgy nem akarom leszólni az illetőt. Néha ilyen nyersnek tűnik a stílusom, pedig nem szeretnék megbántani senkit. Da ha már egyszer ez volt a kérdés, hogy mi a véleményünk róla, akkor én ezt mondom.

Ettől még tényleg lehet, hogy oda lennék az illetőért, ha személyesen ismerhetném. :-)

2010. nov. 8. 23:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Nos köszi a választ. Nem sértődöm meg, ha ez jön le a

páromról :) de abban biztos vagyok, hogy nem divatból szereti a japán horrort, de manapság akármit csinál az ember, az szinte sablonossá válik. :)

Tipikus pasi, aki megőrizte gyermekiségét talán, lehet ezt nem is lehet kinőni, max később kevesebb ideje, meg ereje lesz rá pl baba mellett.

2010. nov. 9. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:

szia! bocsi a késői válaszért! uccsó vagyok! már ha nekem szólt a kérdésed. :) igen, mesélt róla, aki előttem volt, vele már találkoztam is, kedves lány, csak egy kicsit túl sok volt nála az "isteni szikra":) fura volt találkozni vele, kicsit feszélyezve éreztem magam, mert szerintem csinosabb mint én:)

egyébként ezeket a dolgokat nagyon régen kitárgyaltuk már, elmondta az elsőt is, persze nem a részleteket, hanem a tapasztalatokat:) egy volt barátnőjére vagyok egy kicsit féltékeny, mert ő volt a nagy szerelem, de hülye vagyok, mert engem szeret, és ő azóta már anyuka is lett:) egyébként nem vagyok féltékeny típus, de az ördög nem alszik:)

nálatok ez hogy van?

2010. nov. 26. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!