Szerintem férfinak lenni szívás. Igazam van?
A kérdésem nem provokálás, csupán egy észrevétel. És nem is arra megy ki hogy szegény férfiak- igenis vannak olyan férfiak akik megérdemlik a sorukat!
Én nő vagyok és nagyon örülök hogy annak születhettem. De úgy látom hogy férfinak lenni hatalmas nagy szívás lehet, mert:
-Simán erőszakosak lehetnek veled az utcán, verekedésbe keveredhetsz, leverhet neked egyet a másik férfi ha valami nem tetszik neki, míg egy nőnek nem -és nő nő között meg nagyon ritka az ilyesmi. Engem ez lelkileg kikészítene de lehet hogy csak amiatt látom így mert nő vagyok
-ha gyereked van és váltok a feleséggel akkor 90% hogy neki fogják ítélni
-Ha lelkileg valami bajod van, a kutya le sem szarja. Oldd meg, erős vagy
-nem dolgozhatsz olyanokat hogy modellkedés vagy webcam, szóval a kerülőutak ki vannak lőve. Vagy nagyon okos embernek kell lenned vags fizikai munkánál nyakig kell merülnöd a szarban (sokszor sajnos szó szerint is) vagy pedig olyan munkákat végezhetsz amik ugyan kényelmesek és sokat hoznak de illegálisak és kockáztatod velük a sokéves börtönt.
-hamarabb halsz meg
-komolyabban vesznek mint egy nőt, ami nagy teher is tud lenni pl egy vitánál
-ha homoszexuális vagy akkor sokkal több atrocitás ér mintha egy nő leszbikus. A feminin férfi sokkal gázabb és feltűnőbb jelenség mint a maszkulin nő
Míg nőként tök jól el tudok lenni szerintem én férfiként nem igazán bírnám. Mondjuk vannak olyan országok ahol rossz nőnek lenni mert kb tenyész állat szinten kezelik őket de szerintem itt nálunk tök jó. Meg nyilván vannak a női létnek is árny oldalai : pl szexnél te leszel terhes és neked kell szülni vagy vetetni ami nagyon megterhelő, kevesebbet keresel, stb stb de ezek szerintem mint kijátszhatók és nem olyan brutálisak mint a fent felsorolt gondok.
Én ezt jól látom?
Szerintem meg nőnek lenni szívás. Hatalmas szívás.
33/N.
Hat en inkabb vagyok ferfi 😀. Szerintem a noknek szarabb. Szerintem csak azert gondolod igy mert no vagy, bar nekem sok no ismerosom surun mondja h nekunk ferfiaknak mennyivel jobb. Engem nem zavar ha valaki meg akar utni vagy belemkot 😀 sok sikert 15 eve kuzdosportolok meg gyurok. Ha lelki bajom van ugyanugy melettem allnak a barataim.. ferfiak is nok is.. ez tok hulyeseg... Egy ferfi is lehet modell vagy kamozhat is 🤷♂️ lehet sztriptiz tancos vagy elhet meg a sportbol vagy amit akar.. Az meg h ki mikor hal meg tok kiszamithatatlan.. es azt se latom h a noket jobban tisztelnek.. sot ez inkabb forfitva van.
A nok havonta verezenek, nekik kell szulni, nemtudnak allva pisilni, nemtudjak megvedeni magukat, kiszolgaltatottak, altalaba kevesebb fizut kapnak, lejebb helyezik oket a rangletran es ha nem nez ki jol akkor meg vegkepp meg van love. Ez csak par pelda de sok dolog miatt nem lennek no. En tisztelettel banok a nokkel es nem kezelem le oket de ahogy nezem kevesen vagyunk ezzel igy..
A szép nőknek a legjobb. Férfinak lenni, és férfiként megfelelni sokkal nehezebb.
Egy férfi csak akkor "férfi" ha mindig erős, magabiztos, határozott, sikeres stb. A férfi egy kikukázható lény, és a nőket születésüktől fogva értékesebbnek tartja a társadalom. Mivel a nő az aki megszüli a gyereket, és csak egy limitált mennyiségű utódot szülhet, sokkal jobban értékeli őket a társadalom mint a férfiakat.
Nőktől ezt meg azt nem illik megkérdezni, nőké az elsőbbség, ha baj van a nők és a gyerekek biztonsága a legfontosabb, a férfi le van sz...a, a férfinak kell először köszönnie, randira hívnia a nőt, fizetnie a randin, kielégítenie az ágyban, megvennie a jeggyűrűt (ha akar házasodni), vezetnie a nőt, és a családot stb.
Ha mindezeknek egy férfi nem felel meg akkor pedig egy lúzer selejt. Mindig minden a férfi hibája, a nők pedig maguk a "tökély" akármi történjen. A férfiak senkit nem érdekelnek, max akkor ha hasznot akarnak húzni belőlük.
Lányok akik inkább férfiak lennének, kár hogy nem cserélhetünk. A kérdésedre válaszolva pedig igen, abszolút igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!