Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről akik füveznek? Ha elítélitek, miért?

Figyelt kérdés

Ugye vannak akik haveri társasággal szívnak, elvannak, nevetnek, élvezik a dolgot. Vannak akik gondok miatt szoktak rá, ők úgy szívják mint a sima cigit.

Vannak akik menőzésből.

Ti milyen eseteket tudtok még? Mit gondoltok ezekről?

2017. júl. 4. 15:45
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
53%

Mielőtt leírtam a véleményem, én még nem próbáltam és nem is tervezem így nem vagyok tisztában a hatásaival.

Egyfelől elítélem mert nem gondolnám hogy egy drog szükséges ahhoz hogy valaki jól érezze magát. Sokan mondják hogy teljesen természetes meg ilyenek, mint mindennek a fűnek is vannak káros hatásai. Másfelől viszont ez mindenkinek a saját döntése, ha ezzel akar menozni akkor hagy menozzon, csak ha bármi történik, esetleg elkapják akkor viselje a következményeket és ahhoz is legyen menő hogy a szülei előtt felvállalja.

2017. júl. 4. 15:52
 2/55 anonim ***** válasza:
31%

Nem hiszem, hogy aki értene a témához, az elítélné. Aki meg nem ért hozzá, ne szóljon bele.

Te mit szólsz hozzá kérdező?

Amúgy "én ismerek olyat aki" a munkához és tanuláshoz használja. :)

2017. júl. 4. 15:53
 3/55 anonim ***** válasza:
38%
"Aki meg nem ért hozzá, ne szóljon bele. " Nem használati útmutatót kért a kérdező, és pont hogy a használó nincsenek tisztába a hatásával, főleg a hosszútávú hatásával. Mindenki úgy károsítja magát ahogy szeretné.
2017. júl. 4. 16:00
 4/55 anonim ***** válasza:

Mit gondoltok az alkoholistákról, akik verik otthon a nejüket, gyereküket, vagy úgy ülnek autóba, és sok esetben balesetet okoznak? Tapasztalatból tudom, hogy a fű nem vált ki agressziót az emberből, ellentétben az alkohollal. A befüvezett ember el van magában úgymond, vagy elnevetgél. Magam is próbáltam, és ismerek is többet, akik élnek vele.

Semmivel nem tartom elítélendőbbnek, mint az alkoholt, viszont sokkal veszélyesebb autóba ülni egy pár slukk után, mint két sör után. Németországban például nincs zéró tolerancia, mert egy-két sör után még simán el lehet vezetni az autót, és van is annyi felelősségük, hogy ezt a max két sört betartják. Persze van akinek egy is elég, aki nem életében először iszik alkoholt, tudja, hogy mi az ami biztonságosan belefér.

A fűnél viszont másképp van: Lelassulnak az érzékszervek, van akinél megáll az idő, és nehéz kiszámolni mennyi az adag, mert ez minőségtől is függ.

Tehát azon kívül, hogy a fűnél nem javaslom a vezetést, semmi más problémám nincs vele, semmivel nem veszélyesebb mint az alkohol. Sem önmagára nézve, sem másra nézve, ellentétben a szintetikus drogokkal. Lehet azt mondani, hogy a befüvezett tud "józanul" gondolkodni, csak épp megáll az idő, és minden olyan rózsaszín lesz.

2017. júl. 4. 16:18
 5/55 anonim ***** válasza:
100%

Némely esetben párhuzamba állítanám a füvet az alkohollal (noha a 2 teljesen más hatásmechanizmus szerint alapszik.)

véleményem szerint a fű (bár drognak nevezik) korántsem olyan veszélyes mint mondják. Azt nem mondom h a fű egy manna és hogy mindenkinek korlátlanul kéne fogyasztani ugyanis ugyan olyan negatív következménye lehet a felelőtlen fű ,mint a felelőtlen alkoholfogyasztásnak.

én nem ítélem el aki füvezik,mert alapvetően nincs kirívóan és súlyosan egészségkárosító hatása (mint pl a a partydrogoknak ,amitől 1-2től leszárad kezed lábad stb.)

szerintem ugyan úgy kell kezelni ezt mint az alkoholt. Láttam már olyan embert aki ettől is bevadult,aki deviáns módon viselkedett és aki balesetet okozott már azért mert be volt tépve.(és ne feledjük,az ital ugyan erre is képes.)

A fű alkalmazásának megvan a maga helye és ideje.Mint ahogy az alkoholnak is. Felelősséggel kell fogyasztani,ésszel.

TOVÁBBÁ azt se feledjük h beszélhetünk nagyon sok féle drogról de a fűnek egy több évszázados (sok helyen évezredes) hagyománya van,(mint az alkoholos termékeknek)amit(jóesetben) természetben megtermelhető alapanyagokkal állítanak össze. Tehát ismerjük hogy működik,tudjuk hogy kell vele helyesen bánni,és hogy mit okoz(MINT AZ ALKOHOL esetében is). épp ezért nem jelent potenciális életveszélyt,akinek van egy csöpp esze is

de azok az emberek akik ,katit,ginat,szürkemedvét, méregeskigyóméregből meg permetezőszerből előállított drogokat fogyasztanak,amiről kb azok se tudják milyen mellékhatással járhat AKI KÉSZÍTETTE ,így az a veszélyes és az a káros,és függőséget is okozható (sok helyzetben veszélyes) anyag.

ÖSSZEGEZVE:

aki ésszel,felelősséggel és okosan füvezik az teljesen oké.

aki felelőtlenül buta módon csinálja az pedig húzza a rövidebbet (bár igazából ha a világban BÁRMIT felelőtlen buta módon csinálsz abból csak károd származik)

2017. júl. 4. 16:46
 6/55 anonim ***** válasza:
83%

Hát nekem tesóm (is) meg egyik unokatesóm füvezett rendszeresen. Nekem nincsen azzal bajom, ha normálisan csinálja...viszont az itthoni mentalitás - lásd a piálás kultusza is nem a mértékletességről híres. Tesóm naponta többször füvezett, pár év alatt egy igazi naplopó lett, és bár békésen elvolt a maga módján, de nem volt hajlandó sem dolgozni, sem segíteni otthon semmiben. Kb. csak erre terjedt ki az élete szívás, videókat nézni, szívás, volt hogy lopott is, amikor már anyáéktól nem kapott pénzt, tőlem is eltulajdonított dolgokat. Flegma, nagyképű lett.

Mostanában mintha nem szívna, és kezd normálisabb lenni.

Ellenben unokatesóm kulturáltan tudta csinálni, munka mellett.

2017. júl. 4. 17:06
 7/55 anonim ***** válasza:
54%
3-as, nem kell használónak lenni ahhoz, hogy érts hozzá. :) Ezek szerint (feltételezem, mivel ezt a részt ragadtad ki a válaszomból, és próbáltad cáfolni, több-kevesebb sikerrel) te nem értesz egyet azzal az állítással, hogy ha valaki nem rendelkezik még csak felszínes áttekintés által szerzett információval sem a témával kapcsolatban, az ne szóljon hozzá semmit, igaz? Röviden mindenki pofázzon tudás nélkül, lökve a hülyeségeket.
2017. júl. 4. 17:17
 8/55 anonim ***** válasza:
7. "hogy ha valaki nem rendelkezik még csak felszínes áttekintés által szerzett információval sem a témával kapcsolatban" Ezzel mindenki rendelkezik aki véleményt alkot róla.
2017. júl. 4. 17:20
 9/55 A kérdező kommentje:

Én nagyjából 2 heti rendszerességgel használom, általában a párommal, aki próbálta, évikig használta és tudja a határait, tud vigyázni rám. Eddig a legnagyobb baj az volt, hogy hirtelenjében elkezdtem szaladni és elestem mert elbuktam a patkán. Buliban társasággal is volt már, mi nagyon szeretjük. Én egyébként mindig is ellene voltam, hogy fúj, rossz, undorító. Nem dohányzok, alkoholt is ritkán ittam /iszok. Aztán egyszer egy lágyat kipróbáltunk, és nagyon tetszett, szabadabb lettem sokkal. Kimondtam mindent amit gondoltam, még a hülyeségeket is. Élveztem a kis dolgokat, minden érintés puhábbnak tűnt. Imádok nevetni a párommal, és szeretkezni a hatása alatt.

Eddig mindig csak vele csináltam, legtöbbször ketten, bementünk a városba, sétálgattunk, nevetgéltünk, figyeltük az életet. Nem rongáltunk, nem lettünk agresszívak. A piros szemek és a szomjúság igaz, és hogy jól esik enni. Aztán a végén nagyon betompulunk, de mindig szeretkezünk előtte (amúgy is mindig jó az aktus). Én ezt szólom hozzá :)

Egyébként lány vagyok.

2017. júl. 4. 17:54
 10/55 anonim ***** válasza:
54%
Akartam írni valamit de úgy tűnik, hogy valami nem tetszik a 'trágárság' szűrőnek és az istenért se tudok rájönni, hogy miaz, úgyhogy puff, kicenzúráztak ):.
2017. júl. 4. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!