Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoljak az olyan emberek...

Mit gondoljak az olyan emberekről akik ismernek engem, írok nekik vagy 10 levelet és semmi válasz?

Figyelt kérdés
Van egy régi ismerős, írok neki és semmi válasz, de szerintem olvassa a levelet. Nem kellene valamit visszanyögni hogy bocs nem érek rá vagy valami? Nekem írna valaki 4-5 levelet biztos visszanyögnék valamit. Vélemények?
2017. márc. 14. 14:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Persze biztos megkapom hogy " nem érdekled őket", de ez biztos jó nekik?
2017. márc. 14. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha 4-5, vagy 10 levél után nem veszed észre, hogy nem kíváncsi rád, akkor veled van a baj.
2017. márc. 14. 14:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Persze aztán feladom, de valamit csak vissza kellene írni.

Ja tényleg velem van a baj.

2017. márc. 14. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nekem irma valaki 3 levelet, miutan 2-re nem reagaltam, tiltanam.
2017. márc. 14. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos,az ilyen ember valószinü nem kiváncsi a társaságunkra.Ez nem azt jelenti,hogy veled van a baj.Általában 1-2 alkalommal irok, utána várok egy darabig, hosszabb idő után esetleg megint irok, ha akkor is semmi,akkor hagyom az egészet.Bár mostanában már előbb is hagyni szoktam.Ha jelentkezel és szeretne veled találkozni illetve akar valamit jelentkezik magától is.
2017. márc. 14. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:

hát nem tudom.

Nekem valaki folyamatosan írna, akit ismerek és tudom ki akkor legalább valamit vissza írnék, hogy "bocs hagyjál már békén" vagy valamit.

Tiltani? Aha persze. Biztos igazad van. Feljelenteni nem? Persze.

2017. márc. 14. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja sima email-ről beszéltem, nem insta vagy facebook.
2017. márc. 14. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkabb nem is reagalok a nekem szant kommentedre...
2017. márc. 14. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem a tiltással együtt gyávaság, pláne ha internetről van szó. sosem fogom az ilyen embereket megérteni, még nem is személyesen, a szemébe kell az embernek mondani, hogy bocs, de nem vagyok rád kíváncsi, mégis nehezükre esik leírni.

ez nem pusztán naívitás kérdése. nagy részük nyilván csak le akar rázni, és gondolja, hogy majd megunod az írkálást, de biztosan van 1-2 ember, akinek egyáltalán nincs ideje válaszolni. őket is otthagyja az ember, utána meg 2 hét múlva válaszol, hogy bocsánat, nem volt időm válaszolni, de mostmár itt vagyok.

én pont ezért szoktam azt csinálni, hogy ha 3 hónap után se válaszol, akkor is írok tovább. majd ha zavarja, akkor veszi a fáradtságot, és leírja szépen.

engem is sokszor hülyéztek már le, hogy "nem igaz, hogy ennyiből nem vágtam le, mi van"...én meg nekik is megmondtam, hogy de, tudtam nagyon jól, csak megvártam, amíg el nem mondja őszintén...

2017. márc. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!