Miért gondolják az emberek az introvertált/szűkszavú emberekről, hogy félénkek/visszahúzódóak?
Kérlek.. Ez itt mindd honnan jött ha nem a fejedből?!
De ötlet : olvass, nézz olyan műsort ami nem a fociról szól, beszélgess a rokonaiddal. Én pl anyummal rengeteget beszélgetek, pedig lassan hivatalosan nagykorú leszek, de legalább ő megért, nem úgy mint általában a korombeliek akik leragadtak a trendeknél.
Olvasni és olvasni és olvasni kell.
Tessék menni kulturális helyekre, hogy művelődjél. Nem csak a foci létezik, vannak más sportok is, tessék nézni azokat is.
Az ember szókincse a sok olvasástól, információ gyűjtésből ered. Ha csak bámulsz ki a fejedből hát persze, hogy nincs semmi témád.
Én 5 éve hagytam abba az olvasást, mert nem találtam érdekes könyvet, és ez már érzõdik a nyelvhasználatomon is! Teljes könyvek kiolvasása csodákat tehet a beszédképességeddel. Tudom ajánlani Louis Lowry könyveit, az A fiút kivève. Mert az már tényleg szar
A fogalmazásodból megítélve meg tudsz te, ha akarsz!
Egyébként engem inkább nézzenek félenknek, minthogy megállapítsák h nulla a beszédképességem
1.olvass sokat,észre sem veszed,de bővül tőle a szókincsed
2.a focin kívül keress téged érdeklő dolgokat,biztos hogy vannak,max. nem veszed észre őket.Próbálj ki/ nézz meg sok hobbit és valami tuti megtetszik :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!