Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről akik utazásra költenek milliókat?

Figyelt kérdés

Ez nem totál felesleges? Mert egy drága autó annak van értelme, vagy a házat építgetni.

De mondjuk nyaralásért milliókat? És vannak ilyenek. Ismerek olyat aki átlag alatti házban él, autója ütött kopott, de ha utazni kell akkor egy halom pénzt elver.

Ennek mi az értelme? Vélemények?

2017. máj. 27. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Az értelme, hogy legalább irigykedhetsz rájuk.:)
2017. máj. 27. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Pont fordítva gondolom.

Egy drága autónak mi értelme? Vagánykodni vele?

Egy utazás viszont nagy élményt tud nyújtani.

2017. máj. 27. 15:29
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Mert az orok elmeny, tapasztalat

Kinek mi a fontos

Neked a materialis dolgok, masok meg elni es tapasztalni szeretnenek. Nem vagyunk egyformak, nem egyforma az ertekrendunk sem.

2017. máj. 27. 15:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Sokak szerint az emlék is érték.

Én csak akkor utazgatnák ha jól is menne, ha már mindent megvettem ami megfizethető és akartam akkor utána belefér Én inkább a kézzel fogható dolgokat tekintem nagyobb értéknek de ha azok már megvannak akkor szerintem se rossz dolog világot látni.

2017. máj. 27. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Én semmi értelmét nem látom az égvilágon. Az ilyen emberek azzal szokták indokolni, hogy "világot láthat, megismerhet más kultúrákat" stb., de nekem ez nem ér annyit, amennyibe kerülne. Nem a repülőjegyről beszélek, azt röhögve kifizetem, hanem a szállásról, étkezésről, helyi utazásról, szórakozásról, ami jóval több, mint az útiköltség.

Az meg aztán végképp a legalja, ha valaki konkrétan azért utazgat, hogy utána Instagramon meg Facebookon be tudjon csekkolni. Én is ismerek ilyet, mindenét elhanyagolja, igénytelen, de tele van nyaralós képekkel. Mást tartunk fontosnak.

2017. máj. 27. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
Mi a hézag 5-ös? Csóró vagy? :)
2017. máj. 27. 15:33
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor sem látom értelmét milliókat elszórni utazásra, amikor azt olcsón is lehet.

Viszont jó autót nem kapsz olcsón, de érdekes nem?

Most 1 db példa: Drága utazás, akkor jobb hotelbe megy az ember, ahol pl. bele van hímezve a törölközőbe a hotel logo-ja, meg ilyen hülyeségek.

Most kérdem én, aki dolgozik, erre költi el a pénzét?

Nekem egyébként mindegy, de szerintem ez pénzkidobás.

2017. máj. 27. 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Nincs pénzed kérdező az a baj. Irigységből tetted ki ezt a kérdést. Amúgy meg foglalkozz a saját dolgoddal és meséld majd az unokáidnak, hogy egész életedben kis sem tetted a lábad a településedről!
2017. máj. 27. 15:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez akkor is olyan mintha valaki 20.000-ért venne egy liter tejet.
2017. máj. 27. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Egy drága autónak mi értelme van?

Eddigi életem során amire jó és kellemes visszaemlékezni, az az utazások. Volt olyan időszaka az életemnek, amikor sokat utaztam, máig visszasírom, emlegetem, felidézem.

Az, hogy milyen kocsiban ültem 10 éve, semmit nem mozgat meg bennem. Ha az életnek van értelme, akkor az az utazás.

2017. máj. 27. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!