Mi a véleményetek azokról az emberekről akik utazásra költenek milliókat?
Figyelt kérdés
Ez nem totál felesleges? Mert egy drága autó annak van értelme, vagy a házat építgetni.
De mondjuk nyaralásért milliókat? És vannak ilyenek. Ismerek olyat aki átlag alatti házban él, autója ütött kopott, de ha utazni kell akkor egy halom pénzt elver.
Ennek mi az értelme? Vélemények?
2017. máj. 27. 15:24
11/14 anonim válasza:
Abban mondjuk egyetértek a kérdezővel, hogy nem kell a legdrágább helyre menni. Ha utazom, akkor az olcsó szállásokat szoktam nézegetni, és nem azért, mert nem tudom kifizetni a drágábbat, hanem mert én inkább másra költök: pl. hogy mindennap étterembe tudjak menni, sőt van hogy naponta 2x is megyünk étterembe, ha nyaralunk. Az, hogy hol fekszünk le este aludni, igazából marhára mindegy. Legyen csend, ne legyenek ágyi poloskák, ne szakadjon le az ágy, ennyi elég.
12/14 A kérdező kommentje:
Monjduk étteremre is inkább költenék többet.
De abból se mennék oda ahol extrém drága az étel, mert pl. ilyen meg olyan porcelán a tányér, öltönyben van a pincér, stb.
2017. máj. 27. 15:57
13/14 anonim válasza:
Élményeket gyűjtesz, világot látsz, jól érzed magad, stb. Mindenki másra költi a pénzét, szerintem annak nincs értelme, hogy emiatt elítéljük a másikat. Én sokkal inkább költenék milliókat egy nyaralásra, mint egy drága autóra (tegyük fel, hogy van egy jól működő, de olcsóbb autóm, szóval nem az a választás, hogy autó vagy nyaralás). De mindenkinek szíve joga arra költeni, amire akarja. Sajnos vannak olyan helyek a világon, ahová nem lehet eljutni olcsón, szóval ha oda akarsz menni kénytelen vagy akár milliókat rááldozni. Ha téged nem vonz az utazás, akkor rohadtul nem érted az egészet és mivel annak, hogy miért jó utazni van egy eléggé megmagyarázhatatlan érzéseken alapuló része is, valószínűleg nem is fogod megérteni. Ettől még el lehetne fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.
14/14 Sunshinedoll válasza:
Simán nyaralásra költenék, mint drága cuccokra.
Az élmény sokkal fontosabb, szerintem, mint egy kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!