Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről akik füveznek? Ha elítélitek, miért?

Figyelt kérdés

Ugye vannak akik haveri társasággal szívnak, elvannak, nevetnek, élvezik a dolgot. Vannak akik gondok miatt szoktak rá, ők úgy szívják mint a sima cigit.

Vannak akik menőzésből.

Ti milyen eseteket tudtok még? Mit gondoltok ezekről?

2017. júl. 4. 15:45
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szeretném ha a gyerekem alkoholista és vagy füves lenne. Jómagam dohányzó vagyok ugyan és gyűlölöm azt a napot amikor az első szálat a számba vettem!!! Semmi értelme nincs ezeknek a szereknek. Az alkohol még okés ha fiatalon jól berúg olykor az ember de később hülyeség az egész.
2017. júl. 26. 02:37
 42/55 anonim ***** válasza:

Attika még mindig látatlanban beszélsz rólunk, ez elég alacsony intelligenciára vall. :(

2 hónapja nem szívtam, és nem hiányzik, nem remegek és nem habzik a szám az elvonási tünetek miatt, mint amik más drogoknál jelentkeznek az emberben, na akkor ez hogy van, ha függő vagyok? :D

2017. júl. 26. 03:04
 43/55 anonim ***** válasza:
#38, a 180 tenyleg jo fizu... Ha valami falusi munkahelyed van... A jol fizeto nem innen kezdodik.
2017. júl. 26. 09:58
 44/55 anonim ***** válasza:

Attila,ne vetítsd ki ránk sikertelen életedből származó dühöd és hitetlenséged

Andris,egy 40-50 ezer fős városban élek,nem a számláimra megy el a 80%-a,nem kenyéren és vízen tengődök a következő fizuig,félre is tudok tenni belőle.

2017. júl. 26. 19:50
 45/55 Márics Attila ***** válasza:
0%
Nyilván az én életem sikertelen, amikor függő nyomorultak osszák itt az észt. Amúgy annak az értelmetlennek aki ezt írta: "Attika még mindig látatlanban beszélsz rólunk, ez elég alacsony intelligenciára vall. :(". Annak üzenem, hogy elég okos lehet, mert ő is "látatlanba" írt, mint az interneten mindenki, de ha a válaszai alá linkeli a személyigazolványát és a lakcímkártyáját akkor énis. Amúgy megjegyezném, hogy csak az én nevem vna feltüntetve, szóval el lehet gondolkodni.
2017. júl. 27. 21:05
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Igen a te életed sikertelen Attila mert mint berögzült hitgyülis osztod itt az észt, ismerem a fajtádat, vallási fanatikus vagy aki gramofonnal ordibál, hirdeti az igét, teszkós szatyorral mászkál és a nagymamája tartja el. Persze persze, a neten nem ilyen vagy, hogyne...

hitgyülis atika :D

2017. júl. 28. 08:35
 47/55 anonim ***** válasza:

Ha gondolod mondhatunk magunkról 1-2 dolgot,hogy jobb képet alkothassunk a másikról :D kezdem

Kor:22

hobbi:gitár,basszusgitár,rajz,írás

szakma:pék(bár nem ebben helyezkedtem el)

kedvenc író/költő:József Attila

Filmek:Star Wars,Gyűrűk ura,Paul,egyéb régebbi vígjátékok

zene:50-korai 90-es évek rock zenéi,doo-wop

beszélt nyelvek:magyar,angol és egy kicsit franciául

vallás:?

több nem jut eszembe így hirtelen :D

jaa és nem vagyok se függő,se nyomorult

2017. júl. 28. 16:46
 48/55 Márics Attila ***** válasza:
0%
Na majd szóljatok "sikeres drogosok", ha kijárjátok a 8 általánost.
2017. júl. 29. 16:29
 49/55 anonim ***** válasza:

Attika én nem rólad írtam, így a "te is látatlanban írsz" állításod elég hülyeség. :D

Na akkor én is írok magamról információt, és akkor elvárjuk tőled is, ha már így felajánlottad.

Informatikus vagyok, jelenleg kezdem a továbbtanulást. Emellett digitális grafikával foglalkozok. Sok időt fordítok a művelődésre, fizikailag és szellemileg is fejlesztem magam. A marihuánát illetően leírtam milyen intervallumokkal fogyasztok, így nem értem miért vagyok függő, örülnék ha elmondanád. Fizikailag átlagon felüli az izomzatom, teszek is érte, hogy jól nézzek ki.

Most kérlek mondd el te megkeseredett gyülis pojáca, hogy miben vagy jobb nálam. :)

2017. júl. 29. 16:55
 50/55 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a "naaagy,sikereeees"fű ellenes szentfazekunk nem tud értelmesen válaszolni,csak a 8 általánossal (mint amennyi neki van) dobálózni.Lehet,hogy holnapra PhD-je lesz,3 saját cége és valójában a NASA is az övé,ahol a világ legaranyosabb kiscicáit képzi ki az emberiség megmentésére a gonooosz füvesek ellen,mert ő annyira sikeres!Jobb,ha nem szólunk be neki...

u.i.:a kiképzés során valószínűleg egyetlen kiscica sem sérül meg,a kiscicák civilben kiscicák,a Márics Attila csak egy fedőnév,valódi neve:Sikeresésjobbvagyoknálatok Attila

TOP SECRET

2017. júl. 30. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!