Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Introvertáltnak lenni szívás?...

Introvertáltnak lenni szívás? Életemben nem voltak barátaim, sehol nem voltam még

Figyelt kérdés

2017. szept. 26. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szívásnak éled meg, nem vagy introvertált.
2017. szept. 26. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Az introvertáltság és a félénkség két külön dolog.
2017. szept. 26. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Introvertált vagyok, de ez nem egyenlő azzal, hogy antiszociális is. Vannak barátaim, de ha túl sok emberrel kell egyszerre beszélgetnem, az lefáraszt, ilyenkor általában csak hallgatom őket, mert ha hozzá is akarok szólni a beszélgetéshez, akkor túlterhelődöm. Igénylem a magányt, de nem 24 órában. A barátaim körében kifejezetten nagy dumás vagyok, le se lehet lőni. És nagyon zavar, hogy az emberek az introvertáltságot a félénkséggel, az örök magánnyal és a mindenféle lelki problémákkal azonosítják. Nincs szociális fóbiám, nem félek az emberektől, nem vagyok bizonytalan, nagyon is magabiztos vagyok. Csak megválogatom a barátaimat, és nem haverkodom mindenkivel.
2017. szept. 26. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Olyan szinten szívás,hogy ha dolgozni akarsz,akkor a legtöbb munkakörben emberekkel kell érintkezni.

De vannak előnyei is.

Több idő jut önmagadra.

2017. szept. 27. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!