Írnátok ellenérveket ahhoz az állításhoz, hogy "Az élet szívás"?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 22:49
2/18 A kérdező kommentje:
Ez így paradoxon.
2014. dec. 26. 22:54
3/18 anonim válasza:
Amíg van egy jó barátod és kibírod ha szilánkokra törik az életed, az álmaid és képes vagy megbocsájtani, felejteni vagy épp túllépni... Akkor nem az. Amúgy viszont átkozhatod az eget mert a sorsoddal együtt ilyenre teremtett.
4/18 anonim válasza:
Ergo nincs ellenérv. Kapaszkodó van hogy ezt elfelejtsd olykor. 3# voltam.
5/18 A kérdező kommentje:
Ha nincs ellenérv, akkor az állítás igaz és felesleges a kapaszkodókkal foglalkozni, nem?
2014. dec. 26. 22:58
6/18 anonim válasza:
olvasgasd buddha írásait.
a születés szenvedés,az öregség is szenvedés,a betegség is szenvedés.
7/18 A kérdező kommentje:
Én csak ellenérveket szeretnék az állításhoz. :)
2014. dec. 26. 23:03
8/18 Linó03 válasza:
Én szeretek élni, sok minden miatt. Soroljam? :)
9/18 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan.
2014. dec. 26. 23:03
10/18 Linó03 válasza:
Szeretem leírni, ami nyomja a szívem, és később szeretem visszaolvasni. Akkor is, ha tanulnom kéne, nem pedig éjszaka is írni. Szeretek egyedül lovagolni a természetben, szeretem előtte lefuttatni a lovat, akkor is, ha megégeti a kezem a kötél, és szeretem utána lepucolni, akkor is, ha véletlen rálép a lábamra. Szeretem a színpadi sikert, akkor is, ha megkukulunk az egyenruhában a tűző napon, és akkor is, ha vacogunk a templomban. Szeretem a csapatjátékokat tesiórán, akkor is, ha bénákkal raknak össze, és akkor is, ha szétdobálnak a kapuban. És szeretek kéz nélkül lefelé gurulni biciklivel, illetve szeretek kakaós-sütit sütni. Összességében úgy élem meg az életem, mintha több lenne benne a jó, mint rossz, akkor is, ha nem így van, különben, ha nem így érezném, akkor már nem itt lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!