Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írnátok ellenérveket ahhoz az...

Írnátok ellenérveket ahhoz az állításhoz, hogy "Az élet szívás"?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

3-assal és a 4-essel nem értek egyet. Szerintem az hogy olykor szenvedni kell az is a élet szépségeibe tartozik. Persze nem állandó szenvedésről beszélek, de azzal se bírok egyetérteni aki szerint a luxusvillában való henyélés az élet.

Az életben megkapod a lehetőséget hogy megküzdhess azért hogy ne legyen szívás. És megkapod a lehetőséget hogyha szívásnak érezd akkor bármikor kilépj.

2014. dec. 26. 23:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Ez most akkor olyan, hogy beleraknak valamibe, ami rossz, és kapsz lehetőséget arra, hogy talán kimássz belőle? Tehát megküzdhetsz azért, hogy visszakerülj a normál szintre, de tudod, hogy ismét le fogsz süllyedni, aztán megint kapsz lehetőséget arra, hogy kiemelkedj.

Ez nem egyszerű, nem tudom tökéletesen kifejezni a gondolataimat, de valahogy így jött ez le.

2014. dec. 26. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem szívás csak te vagy béna! OLyan nincs az életben hogy minden az öledbe hullik! Hol jobban mennek az ember dolgai hol gyengébben! De ez nagyban függ tőled is hogy mennyit teszel érte és egyáltalán akarsz-e érte tenni vagy csak várod a csodát! Minderre rásegít a sok buta pesszimista ember aki mindig panaszkodik mindenért és ha mindene meglenne és dolgoznia sem kéne akkor is panaszkodna valamiért. Ha a buszon vagy vagy a pénztárnál állsz sorban vagy a munkahelyen mindenütt ezt hallod hogy panaszkodnak az emberek. Mert lusták és csak a csodát várják!
2014. dec. 27. 11:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Most nem értem, hogy én miért vagyok béna? Semmit nem írtam magamról, csak ellenérveket kértem az állításhoz, erre kiderül, hogy béna vagyok.
2014. dec. 27. 12:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

11: velem nem sokan értenek egyet.

Kérdező: a kapaszkodókkal érdemes foglalkozni pont emiatt. Folyamatos küzdelem stb stb. Igen az van. Sok. De egyszer majd ha visszaemlékezek szeretném úgy tenni, hogy nem szégyenkezek amiért feladtam. Ez amolyan elvetemült életcél. Adni valamit. És ezért talán érdemes reményt hazudni magunknak. Nem tudom ki, hogy van vele. Szóval ellenérv nincs. Tényleg szívás. De ha már itt vagyunk legyen miért. Ne feleslegesen szenvedjünk.

2014. dec. 27. 12:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Na ezzel még egyet is tudok érteni.
2014. dec. 27. 14:02
 17/18 Szoszke51 válasza:
vannak szép dolgok az életben, azért kell élni!!
2015. jan. 8. 16:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen vannak, de mind csak ideiglenesen boldogít.
2015. jan. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!