Írnátok ellenérveket ahhoz az állításhoz, hogy "Az élet szívás"?
3-assal és a 4-essel nem értek egyet. Szerintem az hogy olykor szenvedni kell az is a élet szépségeibe tartozik. Persze nem állandó szenvedésről beszélek, de azzal se bírok egyetérteni aki szerint a luxusvillában való henyélés az élet.
Az életben megkapod a lehetőséget hogy megküzdhess azért hogy ne legyen szívás. És megkapod a lehetőséget hogyha szívásnak érezd akkor bármikor kilépj.
Utolsó:
Ez most akkor olyan, hogy beleraknak valamibe, ami rossz, és kapsz lehetőséget arra, hogy talán kimássz belőle? Tehát megküzdhetsz azért, hogy visszakerülj a normál szintre, de tudod, hogy ismét le fogsz süllyedni, aztán megint kapsz lehetőséget arra, hogy kiemelkedj.
Ez nem egyszerű, nem tudom tökéletesen kifejezni a gondolataimat, de valahogy így jött ez le.
11: velem nem sokan értenek egyet.
Kérdező: a kapaszkodókkal érdemes foglalkozni pont emiatt. Folyamatos küzdelem stb stb. Igen az van. Sok. De egyszer majd ha visszaemlékezek szeretném úgy tenni, hogy nem szégyenkezek amiért feladtam. Ez amolyan elvetemült életcél. Adni valamit. És ezért talán érdemes reményt hazudni magunknak. Nem tudom ki, hogy van vele. Szóval ellenérv nincs. Tényleg szívás. De ha már itt vagyunk legyen miért. Ne feleslegesen szenvedjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!