Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire szívás az élet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire szívás az élet, hogy más 15 évesek már a szexről, csókolózásról, intimitásról beszélnek, más 25 feletti meg arról, hogy lehetne egy lánnyal szűz pasiként összejönni, hogy ezek (csók stb. ) végre összejöjjenek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan melyiket tartod szívásnak a kettő közül?
2014. júl. 4. 08:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy az egészet, kombóban. Hogy az egyik még tejfelesszájú és semmit nem mutatott az életben (legtöbbször), a másik már jóval komolyabb jellem(optimális esetben)mégsem volt még benne része. Ugye még csókra sincs lehetősége. Olvastam itt egy-két kommentet, hogy sok lány úgy tanult meg csókolózni, hogy a legjobb barátja (aki tapasztalt) ajánlotta ezt fel neki. Na akkor egy 25 évesnek a legjobb barátnője ezt miért nem ajánlja fel?
2014. júl. 4. 08:25
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Azt ugye tudod, hogy gép előtt ülve nem fogsz becsajozni? Szóval go ki és vadássz.
2014. júl. 4. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:

13 évesen is érdeklik. meg újabban már még korábban a tiniket ezek a témák. Manapság már nem olyan tabu a kérdéskör.

Az a nem túl jó, hogy egy csajod sem volt még ennyi idősen. Ha már te érzed cikinek (és nem mások), akkor azt kell mondjam: megérett a változtatásra. Ehhez pl az kell, ne ülj egész nap a gép előtt, ne zárkózz be, nyissál, próbálj ismerkedni. Járj el otthonról ha elhívnak, és lenne kedved hozzá. Nem vagyok annyira kimodzulós, mégis kb. 2 év alatt most van a negyedik barátom. Akivel remélem sokáig együtt leszünk. :)

Én már ismerkedtem rock koncerten is, mert csatlakoztam egyik lány ismerősömhöz.

22N (kocka xd)

2014. júl. 4. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért nem ajánlja fel? Aki felajánlja: vagy bejössz neki, vagy egy ribizli.

Nem gondolkodtam ilyenen, az első csók miatt sosem, de egy jó baráttal esett meg, akivel utána összejöttünk.

utolsó voltam.

2014. júl. 4. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a kérdés,rám illik eléggé a dolog sajnos,ezért kíváncsi lennék a válaszokra.

23/F

2014. júl. 4. 09:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért szerintem lányként más ismerkedni, hogy 2 év alatt 4 pasi? Egy kevésbé helyes srác annyi elutasítást kap, hogy nem hogy 2 év alatt 4 párja legyen, hanem jó ha 5 év alatt 1 et össze tud kaparni. Azért tapasztalom, hogy nem ugyanaz a két felállás, hogy csajként egy koncerten ha egyedül vagy, akkor legalább 3-4 pasi odamegy hozzád, ha egy picit is csinos vagy. Ellenben nem helyes srácként koncerten odamész 5 lányhoz, jó eséllyel kapsz 5 kosarat. Nem ugyanaz. De ez csak az én véleményem.
2014. júl. 4. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... de ha egyedül lennék, akkor sem két szó után ugranék az öledbe... Bár most már nem húznám annyira az illető pasi agyát, mint anno páromnak (1 évet udvarolt), de akkor is beletellene egy kis időbe, hogy közelebb engedjem magamhoz. Az a tapasztalatom, hogy nagyon hamar feladják a srácok az udvarlást... ami szerintem nem túl jó.

22N

2014. júl. 4. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy komoly jellem vagy-e, meg elértél-e valamit az totálisan független attól, hogy a párkapcsolatokban mekkora sikereid lesznek!
2014. júl. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!