Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintem férfinak lenni...

Szerintem férfinak lenni szívás. Igazam van?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem provokálás, csupán egy észrevétel. És nem is arra megy ki hogy szegény férfiak- igenis vannak olyan férfiak akik megérdemlik a sorukat!

Én nő vagyok és nagyon örülök hogy annak születhettem. De úgy látom hogy férfinak lenni hatalmas nagy szívás lehet, mert:

-Simán erőszakosak lehetnek veled az utcán, verekedésbe keveredhetsz, leverhet neked egyet a másik férfi ha valami nem tetszik neki, míg egy nőnek nem -és nő nő között meg nagyon ritka az ilyesmi. Engem ez lelkileg kikészítene de lehet hogy csak amiatt látom így mert nő vagyok

-ha gyereked van és váltok a feleséggel akkor 90% hogy neki fogják ítélni

-Ha lelkileg valami bajod van, a kutya le sem szarja. Oldd meg, erős vagy

-nem dolgozhatsz olyanokat hogy modellkedés vagy webcam, szóval a kerülőutak ki vannak lőve. Vagy nagyon okos embernek kell lenned vags fizikai munkánál nyakig kell merülnöd a szarban (sokszor sajnos szó szerint is) vagy pedig olyan munkákat végezhetsz amik ugyan kényelmesek és sokat hoznak de illegálisak és kockáztatod velük a sokéves börtönt.

-hamarabb halsz meg

-komolyabban vesznek mint egy nőt, ami nagy teher is tud lenni pl egy vitánál

-ha homoszexuális vagy akkor sokkal több atrocitás ér mintha egy nő leszbikus. A feminin férfi sokkal gázabb és feltűnőbb jelenség mint a maszkulin nő

Míg nőként tök jól el tudok lenni szerintem én férfiként nem igazán bírnám. Mondjuk vannak olyan országok ahol rossz nőnek lenni mert kb tenyész állat szinten kezelik őket de szerintem itt nálunk tök jó. Meg nyilván vannak a női létnek is árny oldalai : pl szexnél te leszel terhes és neked kell szülni vagy vetetni ami nagyon megterhelő, kevesebbet keresel, stb stb de ezek szerintem mint kijátszhatók és nem olyan brutálisak mint a fent felsorolt gondok.

Én ezt jól látom?

2021. szept. 25. 16:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%

Végigmenjünk rajtuk? Oké végigmegyünk.

- a férfiak KEZDIK a verekedéseket, és általában nem kerülik őket, ezért olyan magas a férfiak elleni erőszak. ez olyan probléma amit a férfiak kezdtek, és nincs is kedvük befelyezni. vesd fel egy csapat férfi előtt, hogy probléma a férfi erőszak, és abban a percben büdös femnáci leszel; ők csak akkor akarnak hallani erről a problémáról, ha a férfiak áldozatokként vannak emlegetve, úgy viszont nem, ha elkövetőként

- a válások túlnyomo többségénél peren kívül van elhelyezve a gyerek az anyánál. magyar tanulmányom nincs, de ha akarod, amcsit linkelhetek: akkor amikor a férfi tényleg veszi a fáradtságot és perre viszi a gyerekelhelyezést, nagyobb valószínűséggel nyer, mint a nő. a probléma ott van, hogy NEM kell nekik annyira a gyerek. remélem ez nem ragad meg a fejedben akkor, amikor családot tervezel egy férfival :)

- a való életben senki sem szólja le a férfiakat a lelki gondjaik miatt, ez max valami Hollywood kissé, amivel szimpatikusabbá akarják tenni a síró, megtört férfi szereplőt (sőt, inkább a férfiak röhögnek jóízűen az "emos-depis-öngyi" tinilányokon, meg azon, hogy meeeennyit sírnak a nők. nem teszek úgy, mintha nem látnék napi szinten egy viccet a kislányok/nők érzékenységéről. te se tegyél úgy) az egyetlen dolog ami visszatartja a férfiakat attól, hogy pl terápiára menjenek, az megint csak saját maguk.

- a webcam és szexmunka konkrétan ptsd-t ad a nőknek, és ha egyszer csináltál valamit, akkor az örökre kísérthet; CSAK a férfiak szerint kerülőút. meg max a butább nők szerint. de ha mégis kerülőút lenne, linkelhetek neked pár tanulmányt arról, hogy a férfiak könnyebben kapnak lehetőségeket. legyenek azok ösztöndíjak, munkalehetőségek, stb (de kajak megcsinálták, hogy ugyanazt a lapot adták be, egyet női, és egyet férfi névvel és általában a férfi neves kapta meg az egyetemi ösztöndíjat. de sajnálni kell őket, mi? miért is? :D)

- hamarabb halnak: ez az egyetlen dolog a listádon ami igaz, és nem a saját hibájuk. erre iszunk :D

-"komolyabban vesznek mint egy nőt" te hülye :DD jó isten.

- "A melegeknek rosszabb mint a leszbiknek": ki szerint? mi alapján? ez csak azt mutatja, hogy mindig a férfi van a középpontban, az ő tapasztalatai a legfontosabbak. a biszex nőket éri a legtöbb abúzus az lmbt közösségben, a maszkulin leszbikus nők ugyanúgy kirívó jelenség, plusz nézz utána milyen gyakorisággal eroszakoljak meg őket,hiszen a leszbizés egy fétis a pasiknak.

A meleg férfiaknak rossz, de nem körülöttük forog a világ. Miért hiszed azt?

De amúgy ja; soha a büdös életben nem lennék férfi😅 Még akkor sem érné meg, ha CSAK előnyöm származna belőle.

Ők a forrása a legtöbb rossznak, érje az a nőket, a gyerekeket, az állatokat, a természetet, a bolygót, és igen - saját magukat is. és ők zsebelik be az empátiát. jól ki van ez találva :D

2021. szept. 25. 17:41
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezer százalék, hogy férfi vagy, egy nő sosem írna olyat, mint te a negyedik pontban, vagy hogy úgy érzed tisztulsz menstruáláskor.
2021. szept. 25. 18:24
 23/36 A kérdező kommentje:
"a webcam és szexmunka konkrétan ptsd-t ad a nőknek" webcamos vagyok 5 éve, le is buktam mégsincs semmilyen poszttraumás stressz szindrómám :D élvezem hogy milyen könnyű pénzkereset. prosti, na az tényleg nem tudnék lenni. előbb a gyár vagy az utca seprés.
2021. szept. 25. 18:27
 24/36 A kérdező kommentje:
22 márpedig nő vagyok.
2021. szept. 25. 18:27
 25/36 A kérdező kommentje:
mármint úgy értem hogy semmilyen olyan munkát nem tudnék végezni ahol fizikai kontaktba kell keveredni "úgy" másokkal. annál még a csövesség vagy a gyár is jobb. de ez így semmi hogy csak webcamozok
2021. szept. 25. 18:29
 26/36 anonim ***** válasza:
96%

Te írtál már ki kérdést ugye?

Amiben kiderült hogy webcamos vagy?

Amúgy ha ilyen kérdéseket írsz ki akkor 2 dolog lehetséges, vagy trollkodsz, vagy a másik lehetőség ami elég valószínűbb hogy valami baj van ott belül.

Mesélj mi a baj.

2021. szept. 25. 18:30
 27/36 A kérdező kommentje:
azt sztem nem én írtam ki de mutasd a kérdést
2021. szept. 25. 18:31
 28/36 A kérdező kommentje:
Így max anyáddal beszélsz ^^
2021. szept. 25. 18:32
 29/36 anonim ***** válasza:
92%

Ne etesd, nem válaszoltam neki nem véletlen.

Más szinten vagyunk, engedd el. xD

2021. szept. 25. 19:08
 30/36 anonim ***** válasza:
21%
Az. Gyűlölöm. hogy milyen életet jelent, ha nem vagy csúcsember.
2021. szept. 25. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!