Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintem férfinak lenni...

Szerintem férfinak lenni szívás. Igazam van?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem provokálás, csupán egy észrevétel. És nem is arra megy ki hogy szegény férfiak- igenis vannak olyan férfiak akik megérdemlik a sorukat!

Én nő vagyok és nagyon örülök hogy annak születhettem. De úgy látom hogy férfinak lenni hatalmas nagy szívás lehet, mert:

-Simán erőszakosak lehetnek veled az utcán, verekedésbe keveredhetsz, leverhet neked egyet a másik férfi ha valami nem tetszik neki, míg egy nőnek nem -és nő nő között meg nagyon ritka az ilyesmi. Engem ez lelkileg kikészítene de lehet hogy csak amiatt látom így mert nő vagyok

-ha gyereked van és váltok a feleséggel akkor 90% hogy neki fogják ítélni

-Ha lelkileg valami bajod van, a kutya le sem szarja. Oldd meg, erős vagy

-nem dolgozhatsz olyanokat hogy modellkedés vagy webcam, szóval a kerülőutak ki vannak lőve. Vagy nagyon okos embernek kell lenned vags fizikai munkánál nyakig kell merülnöd a szarban (sokszor sajnos szó szerint is) vagy pedig olyan munkákat végezhetsz amik ugyan kényelmesek és sokat hoznak de illegálisak és kockáztatod velük a sokéves börtönt.

-hamarabb halsz meg

-komolyabban vesznek mint egy nőt, ami nagy teher is tud lenni pl egy vitánál

-ha homoszexuális vagy akkor sokkal több atrocitás ér mintha egy nő leszbikus. A feminin férfi sokkal gázabb és feltűnőbb jelenség mint a maszkulin nő

Míg nőként tök jól el tudok lenni szerintem én férfiként nem igazán bírnám. Mondjuk vannak olyan országok ahol rossz nőnek lenni mert kb tenyész állat szinten kezelik őket de szerintem itt nálunk tök jó. Meg nyilván vannak a női létnek is árny oldalai : pl szexnél te leszel terhes és neked kell szülni vagy vetetni ami nagyon megterhelő, kevesebbet keresel, stb stb de ezek szerintem mint kijátszhatók és nem olyan brutálisak mint a fent felsorolt gondok.

Én ezt jól látom?

2021. szept. 25. 16:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ostobának lenni szívás, szóval nem irigyellek.
2021. szept. 25. 16:45
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

Na most már vannak másik nemből ilyen kérdések xD

De ez ku*va gyenge xd

Férfiként mondom hogy engedjük már el ezt a témát, nem jobb egyiknek sem, másabb.

13/36 A kérdező kommentje:
Te is ostoba vagy, ha érvelés helyett személyeskedsz és fröcsögsz.
 14/36 anonim ***** válasza:
75%

-Simán erőszakosak lehetnek veled az utcán, verekedésbe keveredhetsz, leverhet neked egyet a másik férfi ha valami nem tetszik neki, míg egy nőnek nem -és nő nő között meg nagyon ritka az ilyesmi. Engem ez lelkileg kikészítene de lehet hogy csak amiatt látom így mert nő vagyok

1.De nem erőszakolnak meg legalább

-ha gyereked van és váltok a feleséggel akkor 90% hogy neki fogják ítélni

2. Sokféleképp megközelíthetjük a dolgot, körülmények számítanak stb.

Van olyan férfi aki nem is vágyik erre. Jobban szüksége van az anyjára, főleg kiskorban.

Fun fact: Én pl nem tervezek gyereket, és nem szólnak meg ezért, de ellentétben a nőket igen.:D

-Ha lelkileg valami bajod van, a kutya le sem szarja. Oldd meg, erős vagy

3. Pszichológus, valamint van barátNŐM, ő nem szar le.:o

-nem dolgozhatsz olyanokat hogy modellkedés vagy webcam, szóval a kerülőutak ki vannak lőve. Vagy nagyon okos embernek kell lenned vags fizikai munkánál nyakig kell merülnöd a szarban (sokszor sajnos szó szerint is) vagy pedig olyan munkákat végezhetsz amik ugyan kényelmesek és sokat hoznak de illegálisak és kockáztatod velük a sokéves börtönt.

4. Borzasztó egyszerű, de dolgozhatom, nincs megtiltva. Nem is reagálok a többi részre.

-hamarabb halsz meg

5. ??? Oké:D

-komolyabban vesznek mint egy nőt, ami nagy teher is tud lenni pl egy vitáná

6. Ez előny szerintem.

-ha homoszexuális vagy akkor sokkal több atrocitás ér mintha egy nő leszbikus. A feminin férfi sokkal gázabb és feltűnőbb jelenség mint a maszkulin nő

7. Bizonyos alsó kategóriás társaságokban lehet. Második meg egyenesen egy bullshit xD

2021. szept. 25. 16:52
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
Nagyjából egyetértek veled, de kiegészíteném azzal, hogy szerintem sok esetben a férfiakat jobban kínozza a szexuális vágy is(a többséget, és a kínzást arra értem, aki egyedülálló és nem tud könnyedén kapcsolatot létesíteni). Kellemetlen lehet, mikor váratlan helyzetben és helyen lesz merevedésed, mondjuk egy könnyű nyári nadrágban, amiben észrevehető is. Ezt egy férfi barátom mondta. Volt, hogy egy férfi szerelmes volt belém és mikor táncoltunk, éreztem a merevedését, ő pedig elvörösödött és szabadkozott, hogy sajnálja, tudja, hogy én nem érzek így, hogy ez neki nem csak a testemről szól. Egy nő könnyebben tudja ezt leplezni, ilyenkor sajnálom a férfiakat. A többi dolog, pl. a munka, én nőként végzek olyat, hogy szó szerint elmerülök a trutyiban (záptojást öntök ki), illetve van webkam modrll fiú ismerősöm sőt, olyan is akit megerőszakoltak sajnos. A mai világban már ilyenek is még esnek.
2021. szept. 25. 17:11
 16/36 A kérdező kommentje:
hát ez is igaz
2021. szept. 25. 17:13
 17/36 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nincs igazad.

- Nagyon sok esetben eroszakosak a nokkel szemben is, gyakori a csaladon beluli eroszak aminel altalaban a no az elszenvedoje. A ferfiakkal ellentetben egy nonek nem sok eselye van megvedeni sem magat, a fizikumat tekintve egy ferfival szemben.

-altalaban igen, de sok ferfi ezt nem is banja, boven eleg nekik a hetvegezes a gyerekkel, szoval itt is a no marad egyedul egy eleg nagy "teherrel" es a gyerektartas sem nagy segitseg, szoval hadd' ne a ferfit sajnaljam mert a no egyedulallo szulo lett🤨.

-Ezt nem tudom mibol gondolod, az embernek jobb esetben van csaladja, legjobb haverja, baratnoje aki igenis torodik a ferfi lelki allapotaval, az megint mas hogy sok ferfi buszkesegbol sem akar megnyilni ilyen teren- de ez nem a tobbiek hibaja .

-Ferfi modellek vannak, nem is keves. A prostitucio szerintem meg egy nonek sem kivaltsag, vagy orom, nem ertem miert sorolod az elonyokhoz azt a kiszolgaltatottsagot es megalazo helyzetet amiben ok elnek? Biztosan nem sok ferfi valasztana ezt a 'munkat' ha no lenne. Nem a ferfiak teste van kihasznalva es eszkozkent kezelve.

-ez egyaltalan nem biztos, eletmod kerdese

-Ezt meg egyaltalan nem ertem, miert lenne elonyos ha nem vesznek komolyan? Szerinted pozitivum, ha bizonygatni akarod az igazad, a jogaid es a masik le se szr, vagy csak 'tipikus noi hiszti '-vel levan rendezve?

-Talan ebben igazad van, de ettol sem lesz rosszabb ferfinek lenni.

Ezeken kivul meg ott vannak az indirekt elvarasok a nok fele, szortelenits folyton, legyel apolt, alljon jol a hajad, oltozkodj csinosan, ha vekony vagy deszka vagy, ha kover vagy tehen, ha eljarsz sportolni akkor nem dolgozol es sok az idod, ha nem jarsz el akkor nem torodsz magaddal. Ha haztartasbeli maradsz akkor lusta vagy aki nem keres penzt, ha karriered van akkor nem torodsz a csaladoddal stb stb.

Minden havi menstruacio, ami csomo penz es kellemetlenseg, sokaknal a pms megkeseriti a napjait, nagyon gyakoriak a hormon problemak, te kell kihordj egy eletet, neked valtozik meg talan orokre a tested, de kell szoptass.

Rengeteg dolog van, ami csak a noket erinti es egyik sem tul kellemes.

En szivesebben lennek ferfi, nem mondom hogy barkinek is konnyu lenne az elet, de ha valaszthatnek tuti azt valasztanam.

2021. szept. 25. 17:17
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kérdezem: mit értesz azalatt, hogy menstruációkor tisztul a szervezeted? Komolyan van olyan ember, főleg nő, aki elhiszi ezt az ezo-bio maszlagot, hogy azért jó a menstruáció, mert megtisztulsz tőle??
2021. szept. 25. 17:17
 19/36 A kérdező kommentje:
18 milyen ezo bio maszlagot??... szerintem jót tesz a szervezetemnek hogy megvan havi 1x. úgy érzem hogy tisztulok olyankor.
2021. szept. 25. 17:21
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy egy nagyon egyszerű leányzó, vagy egy pasi. Tisztul a szervezete, ecsém...
2021. szept. 25. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!