Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nudisták a rokonok. Te mit...

Nudisták a rokonok. Te mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció: meghívnak a párod szülei egy közös hétvégi szaunázásra és medencézésre a kertjükbe. Ott lesz a párod, az ő szülei, öccse és a húga. Náluk természetes dolog, hogy meztelenül szaunáznak és jacuzziznak.

A hely teljesen jó, mármint szépen berendezve, akár egy igazi wellness, szomszéd/kívülálló természetesen nem lát be, magas a kerítés. /nem magyarok, ha ez valakinek számít/

2021. szept. 24. 11:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%

"Én nem mennék, még ha én vagyok fürdőruhában sem. Nem vagyok kíváncsi mások meztelen testére főleg ha a párom családja. Meg amúgy sem.

23/N"

Fantasztikusan intelligens felfogás! Tehát a válaszodban finoman arra utalasz, ilyen helyzetben az lenne az elvárt viselkedés, hogy bámuljuk a másikat? Mert az hogy valaki mindig a másik szemébe néz, illetve nem vág pofákat a másik háta mögött az valami természetellenes dolog?

Jézusom!

2021. szept. 24. 12:02
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
11. Te komolyan ennyire sötét vagy? Perifériás látásról hallottál e már? Vagy szerinted lehet kizárólag csőlátással egymás szemébe nézve eltölteni egy egész napot? Hát elmondom, hogy nem. Ilyen helyeztben akarva akaratlanul is meglátod a másik egész testét. Vagy te ezt mégis, hogy gondolod?
2021. szept. 24. 12:06
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
11 A másik meg, hhogy semmilyen utalás nem tettem egymás bámulására. Arról nem én tehetek hogy a te beteg agyad egyből a szexualitás és egymás meztelen testének bámulására asszociál. És még te szólsz le másokat. Nevetséges vagy.
2021. szept. 24. 12:09
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
és ha meglátod a testét akkor mi van? Mi fog történni? Mitől félsz ennyire?
2021. szept. 24. 12:10
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
14. Semmitől nem félek egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi. Ennyi. Mit nem értesz?
2021. szept. 24. 12:13
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Azt , hogy ha a párod akkor kibírod. Szaunázni meztelenül szokás. JAcuzziba meg talán fürdőruhába lehet menni.
2021. szept. 24. 12:16
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

Szaunázás 10 perc, zuhanyozás 5 perc, és ez 3x ismételve, ez után szerintem senki nem fog már fürdőruházni hogy beülhessen a melegvízbe.

Amúgy engem is érdekelne mi történik olyankor, amikor meztelenül látják egymást az emberek.

Meg fogja tudni milyen színű a mellbimbód vagy hogy mennyi szőr van lent, vagy mekkora a cerka. Jujujjuj igazán veszélyes információk! Sorsok dőlhetnek el örökre, gazdaságok roppanhatnak meg, vagy éppen beköszönt az új aranykor!!!

Hát baromira nem történik semmi :D

Max az első 5 perc fura, utána észre sem veszed a ruha hiányát.

2021. szept. 24. 12:28
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

Ha hiszed ha nem, nálam is textilmentes a szauna és a medence. Jacuzzim mondjuk nincs, de lehet jövőre azt kérek a télapótól.

Ha téged ez ennyire zavar ne menj el, ilyen egyszerű.

2021. szept. 24. 13:24
 19/27 anonim ***** válasza:
48%
18 és meghívod apósodat is vagy csak te és a párod használjátok így? Mert nem mindegy. Egyedül én is meztelenkednék otthon. Anyósomékkal nem.
2021. szept. 24. 13:37
 20/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem fogadnam el a meghivast. No vagyok, nem vagyok nudista. En muveszetben a szep testeket vagy adott esetben odaillo meztelenseget szeretem. Szexualisan nagyon fontos a meztelen test, vonzani es taszitani is tud. Nem kozombos es nem termeszetes. Nagyon orulok, hogy nem az, mert a nemi eletemben ez oriasi szerepet jatszik.

Masreszt finnyas is vagyok. En nem vetkozom le, de nem akarom a rokonaim vegbelet, hereit, melleit, segget akaratlanul is az arcomba kapni.

Nyiltan megmondanam, nekem kifejezett keresem, hogy nem.

2021. szept. 24. 14:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!