Nudisták a rokonok. Te mit tennél ebben a helyzetben?
Adott a következő szituáció: meghívnak a párod szülei egy közös hétvégi szaunázásra és medencézésre a kertjükbe. Ott lesz a párod, az ő szülei, öccse és a húga. Náluk természetes dolog, hogy meztelenül szaunáznak és jacuzziznak.
A hely teljesen jó, mármint szépen berendezve, akár egy igazi wellness, szomszéd/kívülálló természetesen nem lát be, magas a kerítés. /nem magyarok, ha ez valakinek számít/
"Én nem mennék, még ha én vagyok fürdőruhában sem. Nem vagyok kíváncsi mások meztelen testére főleg ha a párom családja. Meg amúgy sem.
23/N"
Fantasztikusan intelligens felfogás! Tehát a válaszodban finoman arra utalasz, ilyen helyzetben az lenne az elvárt viselkedés, hogy bámuljuk a másikat? Mert az hogy valaki mindig a másik szemébe néz, illetve nem vág pofákat a másik háta mögött az valami természetellenes dolog?
Jézusom!
Szaunázás 10 perc, zuhanyozás 5 perc, és ez 3x ismételve, ez után szerintem senki nem fog már fürdőruházni hogy beülhessen a melegvízbe.
Amúgy engem is érdekelne mi történik olyankor, amikor meztelenül látják egymást az emberek.
Meg fogja tudni milyen színű a mellbimbód vagy hogy mennyi szőr van lent, vagy mekkora a cerka. Jujujjuj igazán veszélyes információk! Sorsok dőlhetnek el örökre, gazdaságok roppanhatnak meg, vagy éppen beköszönt az új aranykor!!!
Hát baromira nem történik semmi :D
Max az első 5 perc fura, utána észre sem veszed a ruha hiányát.
Ha hiszed ha nem, nálam is textilmentes a szauna és a medence. Jacuzzim mondjuk nincs, de lehet jövőre azt kérek a télapótól.
Ha téged ez ennyire zavar ne menj el, ilyen egyszerű.
Nem fogadnam el a meghivast. No vagyok, nem vagyok nudista. En muveszetben a szep testeket vagy adott esetben odaillo meztelenseget szeretem. Szexualisan nagyon fontos a meztelen test, vonzani es taszitani is tud. Nem kozombos es nem termeszetes. Nagyon orulok, hogy nem az, mert a nemi eletemben ez oriasi szerepet jatszik.
Masreszt finnyas is vagyok. En nem vetkozom le, de nem akarom a rokonaim vegbelet, hereit, melleit, segget akaratlanul is az arcomba kapni.
Nyiltan megmondanam, nekem kifejezett keresem, hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!