Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nudisták a rokonok. Te mit...

Nudisták a rokonok. Te mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció: meghívnak a párod szülei egy közös hétvégi szaunázásra és medencézésre a kertjükbe. Ott lesz a párod, az ő szülei, öccse és a húga. Náluk természetes dolog, hogy meztelenül szaunáznak és jacuzziznak.

A hely teljesen jó, mármint szépen berendezve, akár egy igazi wellness, szomszéd/kívülálló természetesen nem lát be, magas a kerítés. /nem magyarok, ha ez valakinek számít/

2021. szept. 24. 11:22
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok: kizárt hogy elmenjek
Nő vagyok: elmegyek, de a fürdőruha rajtam marad
Nő vagyok: elmegyek és ha normálisan viselkednek és mindenki leveszi a ruhát én is leveszem
Nő vagyok: nem vagyok szégyellős szűk baráti/családi körben
Férfi vagyok: kizárt hogy elmenjek
Férfi vagyok: elmegyek, de a fürdőruha rajtam marad
Férfi vagyok: elmegyek és ha normálisan viselkednek és mindenki leveszi a ruhát én is leveszem
Férfi vagyok: nem vagyok szégyellős szűk baráti/családi körben
59 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
23%
Elmagyaráznám neki, hogy a mi országukban a meztelenség szexuális felhangot hordoz, és itt ehhez nincsenek hozzászokva az emberek.
2021. szept. 24. 11:27
 2/27 anonim ***** válasza:
75%

Én nem mennék, még ha én vagyok fürdőruhában sem. Nem vagyok kíváncsi mások meztelen testére főleg ha a párom családja. Meg amúgy sem.

23/N

2021. szept. 24. 11:27
 3/27 anonim ***** válasza:
60%

Pasaként szoktam nudlista strandra járni, de csakis ha nem lát senki, és nyugalom meg béke van.

Leírás alapján ez valami gruppen szex partinak álcázott valami, menne el ilyenre a radai rosseb.

2021. szept. 24. 11:28
 4/27 anonim ***** válasza:
73%
MI ebben a szexparti? Szaunázni szerintetek hogy kell? VAgy Jacuzziba miért ne lehetne meztelenül menni? JApánbban pl elég sokan fürödnek együtt medencékben akár suliban is azonos neműek.
2021. szept. 24. 11:30
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Én nem ellenzem ezt a fajta életstílust.Megfelelő környezetben és hasonló felfogású emberek között.Viszont ezt senkire nem szabad ráeröltetni!
2021. szept. 24. 11:32
 6/27 anonim ***** válasza:
51%
a meztelenségfóbiás gyakoris be van tojva mindentől. de a meztelenség nem bűn hiába van ez a fejekbe verve..
2021. szept. 24. 11:38
 7/27 anonim ***** válasza:
71%
Elmennek, de megkérném őket, hogy a párom szülei érdekében mellőzzék a nudista dolgot. Egy alkalmat ők is kibírnak. Nem hoznám kínos helyzetbe ezzel a párom családját.
2021. szept. 24. 11:43
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
bizonyos országokban teljesen természetes, hogy meztelenűl szaunázik mindenki. és nem csak családi körben hanem egy hotelban is. nem is egészséges fürdőruhában bent tartózkodni. biztos nekem is furcsa lenne elmenni családi körbe meztelenkedni, de kipróbálnám.
2021. szept. 24. 11:47
 9/27 anonim ***** válasza:
64%
Biztos, hogy nem akarom apósjelöltet meztelenül nézegetni. Ahogy a család többi tagját sem. Jó szórakozást kívánnék nekik, de elmagyaráznám, hogy a mi kultúránkban ennek más a megítélése, így kihagyom.
2021. szept. 24. 11:55
 10/27 anonim ***** válasza:
66%

Lehet csak én vagyok ennyire szabadszellemű, de amíg nincs szexuális felhangja nekem semmi bajom az ilyen zárt körű meztelenséggel. Biztos, hogy elmennék. Jártam többször textilfrei szaunában tőlünk nyugatra, fiatal nőként soha semmi atrocitás nem ért.

Bezzeg itthon a sima fürdőruhás strandokon...

2021. szept. 24. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!