Igen nekem is az a tapasztalatom mint a #3-nak.
Több nő is mondta már az elején, sőt ugye úgy jöttünk össze, hogy nem akart, soha semmilyen körülmények között, soha. Aztán idővel mikor már együtt éltünk, mindegyikre rátört ezaz érzés.
Nem hitték, hogy találnak megfelelő társat...stb.
De most már, hogy én is egyre idősebb vagyok, közel 40-hez és a nők is közel 40-hez egyre nagyobb az esély, hogy nem akarnak.

Nem csak annak nehéz aki nem akar. Minden normális, átlagos embernek nehéz párt találni. A beképzeltség, válogatósdi igazi népbetegség lett, főleg a nőknél.
Megmondom őszintén nem sok kedvem van eladni magam ahogy a kis 24 éves lányka írta pár kérdéssel odébb. Ha az emberek nem látják meg másban az értéket aki érdeklődik irántuk akkor nem az érdeklődő féllel van baj, hanem a nagy átlaggal. Le kéne szállni a földre és emberként viselkedni.
Beletettem sok évet abba hogy párt találjak, nincs már kedvem az egészhez. erőlködés ami az interneten megy.
32 F (kiírom hátha kapok privátot egy hasonlóan ismerkedni akaró nőtől, persze nem fogok)
Igen #5, szerencsére! A nyugdíjrendszer már most romokban van, jó eséllyel van arra is, hogy mire odajutunk semmiféle nyugdíj nem is lesz. Mi pl saját magunknak rakunk félre minden hónapban x tízezret, az legalább biztosan ott lesz.
Míg a túlnépesedés vagy a globális felmelegedés és társai már MOST is komoly probléma, de említhetjük akár az élelmiszer vagy ivóvíz hiányt, amire egyre nagyobb esély van, ha még többen születnek. A föld már így is nyög alattunk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!