Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik nem akarnak gyereket...

Akik nem akarnak gyereket azoknak nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

tegnap 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Nőként is. Ráadásul nekem nem lehet. Szóval nem is az én döntésem volt. Mégis sokan úgy néznek rám, mint valami UFO-ra, a beszólásokról, megjegyzésekről nem is beszélve.
tegnap 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok #11. Sajnálom, hogy a te környezeted ilyen s.ggarc emberek vannak. Ismeretlen sorstársként minden jót kívánok
tegnap 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki, hol él, felén senki nem szól le azért senkit ha nem akar gyereket, mindenki úgy van vele, hogy mindenki el tudja dönteni és az ő dolga.

Nehéz találni.

Senkinek nincs a homlokára írva, és ezt még társkeresőn sem írják ki az emberek, hogy gyerek az kizárt.

Inkább azt mondom, hogy nagyon nagyon sok idő rámehet.

tegnap 22:16
 14/16 anonim válasza:

#12 Akkor kicsit olvassál jobban utána, nem egy tanulmány foglakozik azzal, hogy a vízhiány igen is valós probléma lehet a közeljövőben! Mint ahogy a túlnépesedés is egy nagyon is valós probléma már most.

És nyilván azért javasolják, hogy ne apellálj csak és kizárólag a nyugdíjra (ami vagy lesz vagy nem és ha lesz is jó eséllyel annyira lesz elég, hogy pont éhen halj…), hanem keress b opciót, magánnyugdíj pénztár, tegyél félre és fektesd be a pénzt stb stb, mert tök értelmetlen, ugye? Fejezd már be az értelmetlen kötözködést, semmi értelme, mivel ott kezdődik az egész, hogy semmi közöd nincs ahhoz ki milyen okból nem akar gyereket vállalni!

tegnap 22:19
 15/16 anonim válasza:
Ja és egyébként az ipar, a közlekedés meg az energiafelhasználás a világ üvegházhatású gázkibocsátásának kb. 75%-áért felelős, míg az állattenyésztés nagyjából 15-20%-ot tesz ki. Szóval lehet, hogy a tehenek nem segítenek a helyzeten, de az ember még mindig sokkal több szennyezést termel – főleg a fosszilis tüzelőanyagok égetésével…
tegnap 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:
7 A méhek génje nem fog belekerülni a virágba.
tegnap 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!