Nudisták a rokonok. Te mit tennél ebben a helyzetben?
Adott a következő szituáció: meghívnak a párod szülei egy közös hétvégi szaunázásra és medencézésre a kertjükbe. Ott lesz a párod, az ő szülei, öccse és a húga. Náluk természetes dolog, hogy meztelenül szaunáznak és jacuzziznak.
A hely teljesen jó, mármint szépen berendezve, akár egy igazi wellness, szomszéd/kívülálló természetesen nem lát be, magas a kerítés. /nem magyarok, ha ez valakinek számít/
#19 szoktak jönni ismerősök persze. Mikor a szauna kész lett, az összes "sógor koma" jött kipróbálni.
#18 voltam
21. Mi a gőgös abban, hogy nem vagyok kíváncsi más ember maztelen testére?
Nem azt nehezményezték a többiek, hogy szemérmes vagy (szíved joga) hanem ez a "nem vagyok kíváncsi a másik ember testére" nagyon lenéző duma. Mintha alacsonyabb rendűeknek tartanád azokat, akik nem takargatják magukat.
Ha tényleg nudisták akkor elmennék, nincsen abban semmi, nem kell ennyire túlgondolni.
L
1. Férfi vagyok: nem vagyok szégyellős szűk baráti/családi körben
2. 28 éves egyedülálló férfi vagyok.
3. Meztelenül nézni a meztelen nőket, meztelenség mindenütt.
Csak beszélgetni!
Csak ennyi lenne!
Semmi szex a rokonokkal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!