Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nudisták a rokonok. Te mit...

Nudisták a rokonok. Te mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció: meghívnak a párod szülei egy közös hétvégi szaunázásra és medencézésre a kertjükbe. Ott lesz a párod, az ő szülei, öccse és a húga. Náluk természetes dolog, hogy meztelenül szaunáznak és jacuzziznak.

A hely teljesen jó, mármint szépen berendezve, akár egy igazi wellness, szomszéd/kívülálló természetesen nem lát be, magas a kerítés. /nem magyarok, ha ez valakinek számít/

2021. szept. 24. 11:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekesek születtek. A 2-esen én is megakadtam, tényleg nagyon gőgös válasz. Egy okos ember csak annyit írt volna, hogy szégyenlős úgyhogy nem megy. Erre még rádobott egy lapáttal, ami külön gáz, ugyanakkor érdekes mennyire felkavar egyeseket ez a téma.
2021. szept. 24. 15:03
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

#19 szoktak jönni ismerősök persze. Mikor a szauna kész lett, az összes "sógor koma" jött kipróbálni.

#18 voltam

2021. szept. 24. 17:09
 23/27 anonim ***** válasza:
35%
21. Mi a gőgös abban, hogy nem vagyok kíváncsi más ember maztelen testére? 😂😂😂
2021. szept. 24. 19:47
 24/27 A kérdező kommentje:

21. Mi a gőgös abban, hogy nem vagyok kíváncsi más ember maztelen testére?

Nem azt nehezményezték a többiek, hogy szemérmes vagy (szíved joga) hanem ez a "nem vagyok kíváncsi a másik ember testére" nagyon lenéző duma. Mintha alacsonyabb rendűeknek tartanád azokat, akik nem takargatják magukat.

2021. szept. 24. 22:00
 25/27 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavar ha látnak meztelen.Főleg ha ismerős hiszen ugyan úgy lennének ők is. 42N
2021. szept. 25. 04:55
 26/27 anonim válasza:
100%

Ha tényleg nudisták akkor elmennék, nincsen abban semmi, nem kell ennyire túlgondolni.

L

2021. okt. 25. 16:47
 27/27 anonim ***** válasza:
49%

1. Férfi vagyok: nem vagyok szégyellős szűk baráti/családi körben

2. 28 éves egyedülálló férfi vagyok.

3. Meztelenül nézni a meztelen nőket, meztelenség mindenütt.

Csak beszélgetni!

Csak ennyi lenne!

Semmi szex a rokonokkal!

2021. nov. 20. 17:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!