Várod az új évet?
Ha igen mit vársz tőle?
Hamarosan 2025 ❗
Igen.
Másodikán jön meg amit rendeltem. Más miatt nem várom.
Igen, Annyira nem szeretem ezt a felhajtást a karácsony, meg az újév körül, de biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, mint az előző.
El tervezem hagyni az alkoholt teljes mértékben, nekem segít az, hogy van egy konkrét dátum, hogy akkor elsejétől nem iszok (meg 31-én sem, dolgozok másnap korán reggel).
Az edzőtermet sajnos ki kell hagyni jaunárban, tapasztalat múlt évekből, hogy akkor tömve van emberekkel, akik újévi fogadalmat tettek, de jó, ha két hétig, vagy egy hónapig tart. A legtöbben az első hétben feladják. Szóval januárban általában a hidegben kell futni, meg szabadtéri edzőparkban edzeni, mert rühellem a tömeget a teremben, de attól még értem a jelenséget, és remélem, hogy tudják tartani a fogadalmat (általában nem tudják).
Nem várom, - nem érdekel.
Amit várok, az nem más, mint hogy mikor húzom már le végre a rolót, mert elegem van! Ezt a világot nem nekem találták ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!