Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várod már az őszt?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Várod már az őszt?

Figyelt kérdés

aug. 29. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Igen alig várom már, mert már elegem van a melegből
Igen nagyon várom, felfrissülésre vágyom
Nem, mert mindig esik az eső
Nem, mert nem szeretem a hűvöset
32 szavazat
 1/8 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Igen, nagyon.
aug. 29. 21:00
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem az ősz eljövetelét várom, hanem azt, hogy ne legyen ilyen kellemetlen kánikula, mint ami van. Annak legalább örülök, hogy estére valamennyire elviselhető és nincs 28 fok, de azért az szerintem nagyon gáz, hogy szó szerint kellemetlen kimenni egy fél órára az utcára, mert szét izzadod magad napközben. Klíma ide vagy oda, az sajnos azon nem fog segíteni, ha el kell mondjuk sétálnod mondjuk a boltba, vagy el kell menned épp a munkahelyedre és esetleg nem autóval szoktál menni. Aki azt mondja, hogy szereti a meleg és örül neki, nála nagyon kíváncsi lennék, hogy mivel tengette a napjait amikor masszívan 38 fok volt 2 héten keresztül és még éjszakára sem hűlt le.
aug. 29. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem akarok visszamenni suliba
aug. 29. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
minek várjam? egész évben ősz van itt Írországban xd mondjuk jó is a max 20 fok
aug. 30. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem, utálom az állandó sötét esős időt.
aug. 30. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Magát, az őszi időjárást már eléggé, azonban az évszakot nem kimondottan. Nagyon sűrű lesz, és már most kicsit attól tartok, hogy túlvállaltam magam.
aug. 30. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen is meg nem is. Belegondolva, ez volt az egyik legunalmasabb nyaram, mióta dolgozom. (30/F) Voltam egy hetet Isztambulban, meg anyuék nyaralójában Balatonon de ezen kívül semmi nem volt, semmi találkozás, koncert, séta, kirándulás, nada. Szal van egy kis hianyérzetem. Lett volna szervezve egy Görögország egy hétre, de betegség miatt le kellett mondani. Szóval ennyi.
szept. 1. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:
7) ja igen, én is azt várom az ősztől, hogy ne legyen ilyen meleg
szept. 1. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!