Te is azt várod hogy végre történjen valami izgalmas veled?
Szerintem nagyon sok ember várja hogy történjen vele valami,mivel ki van égve,belefáradt a napi robotba,a sok gondba!Ha lenne egy olyan szabadidőközpont ahol mondjuk kitombolhatnád magad,akkor váltanal bérletet oda?
Illetve hajlandó lennél kicsit örültebb dokgokat is kipróbálni?
Szerintem elsősorban a fiatal korosztály, talán olyan 18 éves korig. Aztán az 1% választ valami tényleg izgalmas munkát, vagy életet, míg a másik megmagyarázza neki ehez miért nem fűlik a foga.
Egy ilyen szabadidő központ nagyon kevés lenne. Attól meg, hogy hétvégente befizetném magam valami őrült dologra, semmivel nem lenne izgalmasabb az életem.
Én nem igazán! Betábláztam az elkövetkező 5 évet, van benne bővel izgalom, és persze hajtépés is!
Az őrültebb dolgokat igazából szívesen kipróbálnám, de nekem ugyanúgy őrült dolog lenne egy királypiton kézbe tartása mint a bungee jumping. Mondjuk most így belegondolva, ha rögtön lenne rá alkalmam, a pitont választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!