Lányok! Izgalmassá tesz egy fiút az ha nincs fent facebookon?
Tudom furának, sőt, gyökérnek tűnhet a kérdés, hiszen nem attól lesz valaki menő/gáz ha nincs fent facebookon, tudom tudom...
De mégis, egy lány ismerősömmel mondta hogy egy olyan srác tetszik neki aki egy hónapja letörölte magát és hogy ez mennyire vonzóvá teszi számára. Izgalmasabb mert nem tudja elérni a nap több órájában egy facebook üzenettel, a srácról nem az online beszélgetés, a személytelenül átcsetelt órák jutnak az eszébe, a sráchoz csak élő élményeket tud kötni.
Lehet hogy így feleannyit beszélnek de azt mind élőben és neki ez nagyon imponál.
Ezért jött a kérdés, hogy más csajnál is plusz izgalmi faktort jelent ez vagy csak ő ilyen gondolkodású? :D
igen én is amikor két hétre leszedtem magam észrevettem hogy a telefonszámlám megugrott... :D ezzel tisztában vagyok csak az érdekel vonzó, izgalmas lehet e ettől egy srác (persze ha amúgy sem egy gyökér) a csajok szemében.
köszi az eddigi gyors válaszokat, ja és kort is nemet is írjatok légyszi! :)
Akár van fbje, akár nem én nem arra fogom redukálni a beszélgetések többségét. Az tetszik, ha valaki nem online életet él, de az "izgalmas" egy baromi erős szó erre... Kicsit röhejes.
Amúgy szerintem sem lehet teljesen kikerülni a netes beszélgetéseket, előtte ott volt az MSN, most meg helyette ott a skype vagy a viber.
FB-m nincs, nem tudom ettől bárki izgalmasabbnak találna-e (nem hiszem).
Attól, hogy valakinek szintén nincs, számomra se lesz izgalmas.
Skype-om pl. van, nem csak FB létezik internetes kapcsolattartásra, halihó.
Már az is izgalmas, hogy ki kell találnom, hogyan fogom elérni, hiszen nem tudok csak szimplán üzenni...
A kapcsolat alatt pedig apró meglepetésekkel kedveskedik, nem csupán kirak két szivet a falamra.
Most egy ilyen fiúval járok! <3
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!