Tényleg nem érdemel leb*szást az, aki le akar rázni facebookon?
Szóval jól láthatóan nincs semmi kedve velem írogatni, gyakran fent van de nem is válaszol semmit, még azt se hogy most nem jó neki. Hanem rá se megy az üzenetre, mintha nem is látta volna.
De azt meg nem mondja meg, hogy semmi kedve velem beszélgetni továbbá, csak úgy eltűr és válaszolgat néha.
Ettől még nem érdemel valaki leb*szást szerintetek?
Alapvetően így csinálja mindenki. Én is sokszor unom mikor értelmetlen, felesleges dolgokkal rám írkálnak, másokkal sem tartom 0-24-ben a kapcsolatot.
De ha még le is csesz ezért, hát ott b..ssza meg, akkor annyit se fogok írni mint előtte :D
Megteheted, de akkor tudd, hogy bedőltél a játszmájának. Hiszen épen arra játszik, hogy felkapd a vizet és jól odamondogass neki, hogy aztán neki legyen ürügye "egy ilyen bunkótól" megpattanni. Értesz? :)
Nem leb..szást érdemel, hanem egy másik szót: ignorálást. Azt jelenti, hogy nem foglalkozol vele többet, úgy kezeled, mintha üveg lenne. Ha kirúgni az ismerőseid közül nem akarod, akkor tedd ki oldalra (tedd át az oldalán a "követem" -et "nem követem"-re). Így nem is fogod látni, hogy mit csinál, hacsak direkt rá nem keresel.
"De ha még le is csesz ezért, hát ott b..ssza meg, akkor annyit se fogok írni mint előtte :D"
Pontosan! Senki nem szereti a zaklatókat! És ha ő nem akarja Veled ápolni a kapcsolatot, akkor ő zaklatásnak véli, ha Te újra és újra próbálkozol!
A Te oldaladról nézve a dolgot pedig én a helyedben olyanokkal próbálnám felvenni a kapcsolatot, akik erre vevők, akik reagálnak.
Gondolom, Neked sem jó érzés, ha le akarnak koptatni, akkor miért teszed ki magad újra és újra ennek?
Nyitott ajtókon kopogtass, a zárt ajtókat pedig ne feszegesd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!