Hogy a fenébe lehet valakinek akár 1000 ismerőse is Facebookon?
Nem vagyok egy Facebook-őrült tinilány, de mikor megnéztem pár ismerősömet rajta, tátva maradt a szám, hogy néhánynak 700-1000-1500 ismerőse is van. Pedig nem azok a tipikus ismerősgyűjtögető 14 évesek, hanem rendes, komoly gondolkodású felnőtt emberek.
Nekem mindössze 350 ismerősöm van, de úgy, hogy már laktam több helyen is, tanultam több intézményben is, vannak hobbijaim, tehát vagyok azért emberek között. Ha belegebednék, sem tudnék ezer ismerőst összeszedni.
Ezért kíváncsian várom azok válaszát, akiknek sok ismerősük van, hogyan lehetséges ez?
Van aki azt is bejelöli, akit egyszer látott az utca túloldalán.
A másik lehetőség, hogy akkora cégnél dolgozik, hogy boldog boldogtalan bejelöli.
A harmadik, hogy olyan szakmája van (pl HR-es), ahol fontos, hogy begyűjtsön több száz profilt.
Na ezért nincs facebook-om :)
Szia!
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Pl az egyiknek 2700 ! ismerőse van és ő azzal büszkélkedik, hogy mindenkit visszajelöl. Hiába a felét nem ismeri fontos a népszerűség..
Én a maximális (5000 ember) ismerőst lejjebb vinném max 1000-re mert képzelenség, hogy 5000 embert ismer valaki de az 1000 is sok..
Nekem csak 300 ismerősöm van és úgy mint te kérdező nem értem pár ismerősömnek miért van ilyen sok?
22/L
Egyik barátom édesanyja ilyen. 50+-os a nő, de sorba jelölget mindenkit, ha ismeri, ha nem. Egyszer már tiltották is FB-n egy hétre emiatt, mert túl sok volt a nem válasz. :P Érdekes nekik, had csinálják. Szerintem is kész vicc a dolog, de hát nekik így jó. :D
Nekem van ha jól tudom 30 ismerősöm, elég is annyi. :D
Nekem is 1700 van, de én jelölgetem őket, és csak fb-n az ismerőseim, személyesen csak azzal találkozom aki vásárol is nálam.. Potenciális vevőköröm innen van, ebből élek és tartom fent magam.
Erre tökéletes fb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!