Hogy a fenébe lehet valakinek akár 1000 ismerőse is Facebookon?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Facebook-őrült tinilány, de mikor megnéztem pár ismerősömet rajta, tátva maradt a szám, hogy néhánynak 700-1000-1500 ismerőse is van. Pedig nem azok a tipikus ismerősgyűjtögető 14 évesek, hanem rendes, komoly gondolkodású felnőtt emberek.
Nekem mindössze 350 ismerősöm van, de úgy, hogy már laktam több helyen is, tanultam több intézményben is, vannak hobbijaim, tehát vagyok azért emberek között. Ha belegebednék, sem tudnék ezer ismerőst összeszedni.
Ezért kíváncsian várom azok válaszát, akiknek sok ismerősük van, hogyan lehetséges ez?
2014. febr. 25. 16:20
11/12 anonim válasza:
Az 5-ösnek: Nekem például az általános iskolai töritanárom évek elteltével is nagyon kedves nekem, ezért ismerősök vagyunk az Fb-n.
12/12 anonim válasza:
Én nagy családban születtem.Nekem már a család is több,mint ezer.Na jó...a távoli családtagokat is beszámítva.És,ez csak a család.Még nincsennek benne a barátok,haverok,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!