Lányok! Izgalmassá tesz egy fiút az ha nincs fent facebookon?
Figyelt kérdés
Tudom furának, sőt, gyökérnek tűnhet a kérdés, hiszen nem attól lesz valaki menő/gáz ha nincs fent facebookon, tudom tudom...
De mégis, egy lány ismerősömmel mondta hogy egy olyan srác tetszik neki aki egy hónapja letörölte magát és hogy ez mennyire vonzóvá teszi számára. Izgalmasabb mert nem tudja elérni a nap több órájában egy facebook üzenettel, a srácról nem az online beszélgetés, a személytelenül átcsetelt órák jutnak az eszébe, a sráchoz csak élő élményeket tud kötni.
Lehet hogy így feleannyit beszélnek de azt mind élőben és neki ez nagyon imponál.
Ezért jött a kérdés, hogy más csajnál is plusz izgalmi faktort jelent ez vagy csak ő ilyen gondolkodású? :D
2014. jún. 11. 16:52
11/14 Bruce_Wayne válasza:
egyértelműen nagyobb érdeklődést kelt, persze csak akkor ha alapjáraton is átlagtól eltérő személyiség,netán helyes, közkedvelt tag az illető.Lehet valaki akármilyen facebook ellenes ha a valós életben is nehézségekkel küzd a kommunikáció terén.
12/14 Black_Cat válasza:
Ez most komolyan kérdezed? Kérlek engem annyira nem érdekel hogy fenn van vagy nincs. Nem izgat mert akkor nem volt rám annyira kíváncsi és csak tahó emberek nincsenek fenn hogy keltsék fel mások érdeklődését
13/14 anonim válasza:
Mindenképpen pozitív, ha nem olvad bele a birkanyájba. Egyre többen törlik magukat, köztük én is. :)
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :) egyébként most 4 napja töröltem magam, azért is jutott eszembe kiemelni a kérdést :D
2015. febr. 27. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!