Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gáz facebookon idegenekr...

Miért gáz facebookon idegenekre ráírni és ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pedig olyan divatos a facebook akkor mi az oka?
2014. jún. 11. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
" Pedig olyan divatos a facebook akkor mi az oka? " - Az ismerkedést és a barátkozást nem a divatos virtuális helyeken igazán menő csinálni, hanem élőben.
2014. jún. 11. 07:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert a Facebook általában mindenkinek félig-meddig személyes dolog, főleg ha valaki a fél életét kiteregeti.
2014. jún. 11. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki Facebookon a fél életét kiteregeti, az általában örül, ha "kukkolják" az életét, pont azért csinálja.

Aki meg úgy gondolja, személyes dolgit, képeit más ne lássa, az tesz róla, hogy ne kerüljön nyilvánosság elé.

Szerintem nem feltétlen gáz, kérdező, de aki alig ad meg magáról adatokat, képeket, az legyen intő jel, hogy vele ne kezdj. Bár általában pont ezek az emberek a normálisabbak.

De azért remélem, nem egyből rájuk írsz, még mielőtt egyáltalán jóváhagynák a baráti kapcsolatkérésedet? Először várd meg, mindenképp, hogy hajlandó-e egyáltalán visszajelezni. Ha írsz neki, és nem válaszol, az pedig legyen egyértelmű jel a számodra, onnantól kezdve az illetővel ne próbálkozz többé, mert zaklatásnak fogja vélni.

2014. jún. 11. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
A facebook nem erre valo egyszeruen... az hogy divatos az nem jelent semmit.
2014. jún. 11. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Írt már rám egy csaj így ....Egy csöppet barnább volt mint én,így nem is válaszoltam...Ha egy számomra helyes nő írna,akkor válaszolgatnék,de azért lenne benne gyanúm.
2014. jún. 11. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert nem társkereső. Az ismerőseim vannak ott, nem vadidegenek.
2014. jún. 11. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, csak normális módon kell. Nem rámászni a másikra, meg felkapni a vizet, ha nem ír vissza. Ha szimpatikus leszel neki, úgy is kiderül.
2014. jún. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!