Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találjak meg 1 lányt,...

Hogyan találjak meg 1 lányt, akiről csak pár darab fényképem van, de az is hátulról? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
A tegnapi (csütörtöki, 09.04.-ei) Magyarország-Andorra focimeccsen a pár sorral lejjebb ülő lányt szeretném megtalálni. Oda akartam menni hozzá többször is, de a szünetben kiment, a meccs végén meg nagyon hamar leléptek, a meccs elején meg sokkal később ültek be mint mi. Tehát sajnos nem tudtam beszélni vele. Pár fotót tudtam csak csinálni "mögüle-fölüle". 18 év körüli vékony középmagas lány volt piros Magyarországos cipzáros felsőben, fekete cicanadrágban és fehér sportcipőben. Az anyukájával volt és talán a kisöccse volt az a kissrác, aki mellette ült. Én a 308-as szektor 18-as székén ültem, vagy valahol ekörnyéken (lehet, hogy 19-es sorban, a székszámomat nem tudom mert 1 társasággal voltunk és a jegyünk nem egymás mellé szólt de helyet cseréltünk másokkal és így egymás mellett ültünk) És nagyon megtetszett a lány a meccs ideje alatt nagyon sokat figyeltem. Barna váll alá erő haja volt, kékeszöld műkörme és a bal mutató ujján volt 1 gyűrűje. Kis vékony lány volt. Szeretném megtalálni és megtudni, hogy hova valósi és ha közeli, akkor szeretnék megismerkedni vele. Honnan tudnám megtalálni? Esetleg van valami Facebook csoport a meccsről és ahova kitehetem a képeket?🤔 Az arcát sajnos nem nagyon jegyeztem meg, mert nem nagyon láttam.

2021. szept. 9. 12:13
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Te 😂🤣😅
2021. okt. 10. 18:21
 52/52 A kérdező kommentje:
Már rég feladtam... mi mást tudtam volna tenni?
2021. dec. 19. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!