Hogyan találjak meg 1 lányt, akiről csak pár darab fényképem van, de az is hátulról? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A tegnapi (csütörtöki, 09.04.-ei) Magyarország-Andorra focimeccsen a pár sorral lejjebb ülő lányt szeretném megtalálni. Oda akartam menni hozzá többször is, de a szünetben kiment, a meccs végén meg nagyon hamar leléptek, a meccs elején meg sokkal később ültek be mint mi. Tehát sajnos nem tudtam beszélni vele. Pár fotót tudtam csak csinálni "mögüle-fölüle". 18 év körüli vékony középmagas lány volt piros Magyarországos cipzáros felsőben, fekete cicanadrágban és fehér sportcipőben. Az anyukájával volt és talán a kisöccse volt az a kissrác, aki mellette ült. Én a 308-as szektor 18-as székén ültem, vagy valahol ekörnyéken (lehet, hogy 19-es sorban, a székszámomat nem tudom mert 1 társasággal voltunk és a jegyünk nem egymás mellé szólt de helyet cseréltünk másokkal és így egymás mellett ültünk) És nagyon megtetszett a lány a meccs ideje alatt nagyon sokat figyeltem. Barna váll alá erő haja volt, kékeszöld műkörme és a bal mutató ujján volt 1 gyűrűje. Kis vékony lány volt. Szeretném megtalálni és megtudni, hogy hova valósi és ha közeli, akkor szeretnék megismerkedni vele. Honnan tudnám megtalálni? Esetleg van valami Facebook csoport a meccsről és ahova kitehetem a képeket?🤔 Az arcát sajnos nem nagyon jegyeztem meg, mert nem nagyon láttam.2021. szept. 9. 12:13
31/52 anonim válasza:
te még jövőre is itt fogod baszni a rezet csaj meg addig összeszed valakit. de asszem a kommenteid alapján jobb is, ha ez lesz a forgatókönyv.
32/52 anonim válasza:
Jézus gyere le... Esélyed sincs a csajnál, ha normális.
33/52 A kérdező kommentje:
Jólvan negatív szemetelések nem érdekelnek. Segítséget kértem, nem hátráltatást.
2021. szept. 11. 15:25
34/52 A kérdező kommentje:
De küldjétek már el végre a csoportot, mert ahogy telik az idő úgy lesz 1-re nehezebb megtalálni...
2021. szept. 13. 11:03
35/52 anonim válasza:
hát én sírok a röhögéstől. 4 napja nincs meg szerencsétlennek egy facebook csoport XD
36/52 A kérdező kommentje:
Csak nehohy a végén mástól sírjál...
2021. szept. 13. 12:16
37/52 anonim válasza:
Nem vagy véletlen tiltva csoportból? Mert különben egy perc alatt megtalalnad ahogy mindenki más
38/52 A kérdező kommentje:
Nem vagyok...
2021. szept. 13. 17:48
39/52 A kérdező kommentje:
Szóval segít akkor valaki? Habár már úgyis mind1 ennyi idő után... Vagy nem?🤔
2021. szept. 21. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!