Egy fényképezőgépnél származhat valami hátrány abból, hogy bemutató darab?
Az lehet a hátrány, hogy már leejthették, összevissza nyomkodták, megkaristolták, a tapizástól csupa zsír, folt. Viszont az előnye meg pont az lehet, hogy már ki van próbálva és tutira jó :) És a garancia így is érvényes.
De milyen fényképezőgép az amiből csak egy van?
Attól is függ hogy vitrines bemutató darab e vagy MediaMarktos.
A MediaMarktban rendszeresen leejtik aztán meg visszateszik és jóvan.
Amúgy egy bontott darab kapásból 15-20%-kal kevesebbet ér.
Ha kipróbálható bontott darabról beszélünk akkor az eredeti ár 60-70%-át éri csak.
Noha a az eladók rendszeresen átbssszák a vevőket azzal a dumával hogy ennek semmi baja nincsen.
Ennyi helyen lehet kapni!
Javaslom hogy ragaszkodj az originál csomagoláshoz. Egyeztess előre telefonon!
220Volt egy viszonylag korrekt társaság az edigital baszott már át vevőt bontott csomaggal szóval ez utóbbihoz ne menj!
De bárhol máshol ahol letudod egyeztetni a bontatlan csomagot és a gyártói garanciát.
A probléma az, hogy az előző készülékem tönkrement, és most sürgősen kellene egy új, mert a jövő héten utazom külföldre, és vinném magammal az útra. Lehet, hogy a régit is meg lehet javítani, nem tudom, de az már egy bőven több mint tízéves darab, és jó néhány funkció hiányzik belőle, szóval annyira nem baj, ha lesz mellette egy újabb gép is.
Viszont éppen a fentiek miatt, amiket linkeltél webshopokat ilyen 2-5 munkanapos szállítási idővel, azok sajnos nekem most nem játszanak. A városomban és környékén pedig csak ezen az egy helyen találtam. Több száz kilométert meg azért nem akarok külön utazgatni egy fényképezőgépért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!