Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találjak meg 1 lányt,...

Hogyan találjak meg 1 lányt, akiről csak pár darab fényképem van, de az is hátulról? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
A tegnapi (csütörtöki, 09.04.-ei) Magyarország-Andorra focimeccsen a pár sorral lejjebb ülő lányt szeretném megtalálni. Oda akartam menni hozzá többször is, de a szünetben kiment, a meccs végén meg nagyon hamar leléptek, a meccs elején meg sokkal később ültek be mint mi. Tehát sajnos nem tudtam beszélni vele. Pár fotót tudtam csak csinálni "mögüle-fölüle". 18 év körüli vékony középmagas lány volt piros Magyarországos cipzáros felsőben, fekete cicanadrágban és fehér sportcipőben. Az anyukájával volt és talán a kisöccse volt az a kissrác, aki mellette ült. Én a 308-as szektor 18-as székén ültem, vagy valahol ekörnyéken (lehet, hogy 19-es sorban, a székszámomat nem tudom mert 1 társasággal voltunk és a jegyünk nem egymás mellé szólt de helyet cseréltünk másokkal és így egymás mellett ültünk) És nagyon megtetszett a lány a meccs ideje alatt nagyon sokat figyeltem. Barna váll alá erő haja volt, kékeszöld műkörme és a bal mutató ujján volt 1 gyűrűje. Kis vékony lány volt. Szeretném megtalálni és megtudni, hogy hova valósi és ha közeli, akkor szeretnék megismerkedni vele. Honnan tudnám megtalálni? Esetleg van valami Facebook csoport a meccsről és ahova kitehetem a képeket?🤔 Az arcát sajnos nem nagyon jegyeztem meg, mert nem nagyon láttam.

2021. szept. 9. 12:13
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
UPDATE: A tegnapi meccsről van szó, tehát a 09.08.-ai szerdai meccsről.
2021. szept. 9. 12:35
 2/52 anonim ***** válasza:
97%
Facere ird ki ugyan ezt Pesten hallottamba. Tobb eselyed lesz megtalalni, mint itt. Hatha o is csoport tag es jelentkezik.
2021. szept. 9. 12:40
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem olvassa ezt a kérdést és reagál rá, akkor sajnos sehogy.
2021. szept. 9. 12:41
 4/52 A kérdező kommentje:

#2 nem vagyok a csoport tagja és nem is pesti vagyok. Északon lakom 1 nagyvárosban. A csoportba képekkel együtt írjam ki?🤔

#3 nagyon negatív vagy!!!

2021. szept. 9. 12:46
 5/52 anonim ***** válasza:
91%
Mi fogott meg benne, ha az arcára sem emlékszel?
2021. szept. 9. 12:50
 6/52 A kérdező kommentje:
Az egész kisugárzása, kinézete. Visszafogott külső, sportos lány, focirajongó és nagyon kia szelíd, visszahúzódó magatartás.
2021. szept. 9. 12:51
 7/52 A kérdező kommentje:
#2 rákerestem a Pesten hallottam csoportra Fb-n. Hát 1 nagycsomó van. Melyikben van a legnagyobb esélyem megtalálni? Melyik a legnagyobb, legnépesebb, leghíresebb Budapesti csoport, vagy melyek?🤔
2021. szept. 9. 12:55
 8/52 anonim ***** válasza:
95%
Ha ki is írsz valahová, képet róla ne tegyél ki. Még ha nincs is rajta az arca, így is ķurvara ijesztő hogy vki titokban képeket készít róla aztán meg keresi. De én a lány helyében nem jelentkeznék mert ettől a hideg futkos a hátamon. Nem a levegőbe beszélek, voltam így, az a perverz mindenhová követett és képeket készített rólam titokban miután elutasítottam.
2021. szept. 9. 13:01
 9/52 A kérdező kommentje:
Úristen utolsó... NEM VAGYOK PERVERZ!!! Nagyon megtetszett a lány és normális keretek között párkapcsolat céljából szeretnék ismerkedni vele!!! Remélem felfogtad!!! -.- Ne magadból indulj már ki!!!
2021. szept. 9. 13:03
 10/52 anonim ***** válasza:
86%

Huh nekem mindig iszonyat nagy parám volt, hogy elkezd keresni egy srác aki egyszer látott valahol és lőtt rólam egy képet :D de ez persze csak én vagyok, simán lehet is belőle valami, hiszen a ti szitutok nem az, hogy a buszon nem mertél odamenni…

Mondjuk egy kicsit hasonló szitu volt velem anno, akkor az utcán állított meg egy srác (kertvárosi részen “laktunk”) majd villámbeszélgetés alatt a keresztnevemet elsütöttem neki meg, hogy melyik utcában lakom. Nem gondoltam érdekesnek, apukám lakott ott én még csak nem is abban a városban, jártam-jártam hozzá, de nem minden nap, plusz nagyon hosszú utca volt sok ikerházzal és 4-6-os sorházakkal. 2 nap múlva hívott apu, hogy a gyerek végigcsöngette az utcát mire megtalált engem.

Na akkor gondoltam megér egy randit, ha már ekkora pszichopata :’D Találkoztunk is egyszer de végül nem lett belőle semmi, azóta sem láttam, (10 éve) ahogy előtte sem 10 évig amióta akkor már ott “laktunk”, pedig 1 utcára laktunk egymástól elvileg.

Na de lényeg a lényeg, hogy ja valami focis-meccses-pesten hallottamos csoportba kirakhatod, aztán hátha.

2021. szept. 9. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!