Hogyan találjak meg 1 lányt, akiről csak pár darab fényképem van, de az is hátulról? Bővebben lent!
#2 nem vagyok a csoport tagja és nem is pesti vagyok. Északon lakom 1 nagyvárosban. A csoportba képekkel együtt írjam ki?🤔
#3 nagyon negatív vagy!!!
Huh nekem mindig iszonyat nagy parám volt, hogy elkezd keresni egy srác aki egyszer látott valahol és lőtt rólam egy képet :D de ez persze csak én vagyok, simán lehet is belőle valami, hiszen a ti szitutok nem az, hogy a buszon nem mertél odamenni…
Mondjuk egy kicsit hasonló szitu volt velem anno, akkor az utcán állított meg egy srác (kertvárosi részen “laktunk”) majd villámbeszélgetés alatt a keresztnevemet elsütöttem neki meg, hogy melyik utcában lakom. Nem gondoltam érdekesnek, apukám lakott ott én még csak nem is abban a városban, jártam-jártam hozzá, de nem minden nap, plusz nagyon hosszú utca volt sok ikerházzal és 4-6-os sorházakkal. 2 nap múlva hívott apu, hogy a gyerek végigcsöngette az utcát mire megtalált engem.
Na akkor gondoltam megér egy randit, ha már ekkora pszichopata :’D Találkoztunk is egyszer de végül nem lett belőle semmi, azóta sem láttam, (10 éve) ahogy előtte sem 10 évig amióta akkor már ott “laktunk”, pedig 1 utcára laktunk egymástól elvileg.
Na de lényeg a lényeg, hogy ja valami focis-meccses-pesten hallottamos csoportba kirakhatod, aztán hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!