Ostoba voltam, hogy olyan fényképezőt vettem ami kiállítási darab volt?
Figyelt kérdés
Ebből a fajtából ez volt az utolsó darab ami készleten volt (kifutó darab, de így is 100 ezer volt ami nekem sok pénz), így ez volt a kiállítási darab amit mindenki összefogdosott a lencséjével együtt ami tiszta ujjlenyomat. Ki tudja hányszor ejtették le, nyomogatták össze-vissza a nézelődők ez idő alatt... Hülyeséget csináltam hogy megvettem szerintetek?2020. máj. 22. 06:19
1/4 anonim válasza:
Ezt így nem lehet eldönteni. A tények beszélnek. Édesapám például anno azt mondta, a lencse bevonatát megtámadja a bőr által kiválasztott agresszív zsiradék. De lehet, hogy ez már túlzás volt tőle. :) Meg lehet, hogy a mai bevonatoknak meg sem kottyan. Ha jól működik egy ideig, akkor jól jártál, ha lesz vele prücök, akkor nem.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagy baja lenne. Azt már első használatnál látnád. Inkább úgy kelle ezt kezelni, mintha használtat vettél volna, de jár rá a normál garancia.
3/4 anonim válasza:
Inkább nézd meg sz expo számot.
Egyébként egy átlag vásárló sem ügyetlen, nem szokták csak úgy elejteni a gépeket.
4/4 anonim válasza:
Kiállítási, vagy sem, garancia ugyanúgy van rá. Én több kiállított dolgot is vettem, ezeket gyakran extra kedvezménnyel adják épp azért, mert össze van fogdosva. Az objektívnek semmi baja nem lesz az ujjlenyomattól, összekracolni sem könnyű. Lenspen-nel tökéletesen le tudod tisztítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!